Cântăreața a spus că s-a străduit să treacă peste faptul că publicul o considera „ticăloasă” și a învinuit-o pentru despărțire. Comentariile acesteia vin după ce Liam, în vârstă de 30 de ani, pare că a depășit divorțul alături de noua sa iubită, Gabriella Brooks.

Miley Cyrus a schimbat rapid relațiile

Cu toate acestea, Miley a fost prima care a trecut peste relație, deoarece a început să se întâlnească cu Kaitlynn Carter la doar câteva zile după ce a fost confirmată despărțirea de Liam. Ea spune că relația cu Kaitlynn a făcut-o să pară fata rea.

„Ceea ce a fost cu adevărat trist nu a fost faptul că eu și cineva pe care l-am iubit ne-am dat seama că nu ne mai iubim așa cum o făceam. Pot să accept răutatea. Este în regulă”, a spus cântăreața, vorbind în cadrul unui podcast cu Joe Rogan Experience.

Miley și Liam s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2009 și au avut o relație interactivă înainte de a se căsători în 2018. Cei doi s-au despărțit după mai puțin de un an de căsătorie în august anul trecut și ea a plecat rapid cu Kaitlynn.

S-a despărțit de Kairlynn după câteva săptămâni și la scurt timp a început o relație cu Cody Simpson, care a durat zece luni.

Ce spune Miley Cyrus despre oamenii care o judecă

Miley, care acum este singură, a spus că are o problemă cu oamenii care o judecă pentru că a schimbat rapid relațiile.

„Este uimitor pentru mine, publicul crede că nu există niciun decalaj de timp pe care să nu-l vadă. Nu este ca și cum într-o zi ai fost fericită pe covorul roșu cu iubitul tău și în ziua următoare ai fost cu prietenul tău din Italia. Există mult timp pe care ei nu l-au văzut”, spune Miley Cyrus.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp