Minerva face un anunț cutremurător. Se vede în astre dezastrul ce va urma

Minerva face un anunț cutremurător. Se vede în astre dezastrul ce va urma
Invitată la „Urzeala astrelor”, celebra Minerva a făcut previziunile pentru luna septembrie. Astrele nu ne vor aduce vremuri bune.

Astrele nu vor fi prea blânde în luna septembrie. Astrologul Minerva susține că până la sfârșitul lunii vom avea, din păcate, alte evenimente tragice.

Binecunoscutul astrolog a vorbit despre ce se întâmplă acum cu România, dar și care este motivul pentru care ne confruntăm cu atât de multe accidente, explozii și incidente cu victime tinere. De asemenea, specialistul a făcut și o serie de previziuni pentru luna septembrie și a dat și  cele mai bune soluții pentru fiecare zodie în parte.

„Până la sfârșitul lunii septembrie vom avea evenimente tragice”

„Uranus în tranzit face pătrat cu Uranus natal al României, de aici rezultă explozii, accidente cu tineri și cu numeroși tineri. Făcând acest pătrat cu Uranusul natal, lucrul acesta se vede foarte bine în acțiunile noastre și în felul în care credem că totul ni se cuvine, în felul în care ne acuzăm unii pe alții, dacă suntem într-un anumit post de răspundere sau într-o anumită funcție.

Pluto se pregătește să iasă din retrogradare, apoi o ia la pas către semnul Vărsătorului și întotdeauna, când o planetă grea trece dintr-un semn în altul, este însoțită de tot felul de convulsii (…) Până la sfârșitul lunii septembrie vom avea evenimente tragice”, a precizat astrologul Minerva, la Wownews.

„Există momente în viață în care trebuie să limităm cheltuielile”

Potrivit informațiilor oferite de Minerva, ar trebui să fim mult mai atenți la cheltuielile făcute, iar datoriile vor trebui întotdeauna achitate la timp. „Restricțiile și limitele sunt necesare în viața de zi cu zi. Putem trăi pe deplin cu sentimentul Jupiterian, fără să trăim un sentiment de tip Saturnian.

Asta este foarte bine pentru că știm că Saturn ne îngenunchează, ne obligă.(…) Există momente în viața când trebuie să ne limităm cheltuielile și să plătim la timp datoriile. Această problemă ar putea fi simbolizată de o planetă interceptată în casa a VIII-a, cum ar fi Venus. Când se află și Saturn acolo, nativul se confruntă cu probleme financiare și incapacitate să fructifice ceea ce câștigă, povestea aceea cu banii care parcă ni se scurg printre degete”, a mai spus astrologul.

Ce ne aduc astrele în luna septembrie

Cum trebuie să ne comportăm la locul de muncă

În altă ordine de idei, Minerva le-a recomandat românilor să aibă grijă cât muncesc și să ia și pauze. În caz contrar, s-ar putea lovi de multe probleme. „Există și momente când la locul de muncă suntem prea exigenți cu noi înșine, în ceea ce privește îndeplinirea sarcinilor și începem să stăm la birou tot mai mult, în ciuda plăcerilor și a dorințelor noastre.(…)

Dacă nu știm să drămuim această energie cotidiană de care toți dispunem, acest lucru ne va permite să avem mai mult timp pentru a vedea ce alte variante avem să intrăm într-un alt ritm”, vă sfătuiește astrologul.

Sfaturi prețioase pentru nativi

Nu în ultimul rând, Minerva are și sfaturi bune pentru toți nativii, pentru a putea să gestioneze situațiile tensionate care ar putea să apară.

„Nativii care au interceptată axa Berbec – Balanță, vor parte de crize în relații, lipsă de inițiativă, dar și dezinteres față de celălalt.

Adică pasiunea trece cu foarte mare repeziciune. Când este interceptată axa Taur – Scorpion, asta sugerează că sexualitatea este un domeniu sensibil. Nativul are de înfruntat obsesii personale, dar și pe alte celorlalți, posesiuni, și deposedări personale și un anumit handicap sau interdicție cu un substrat din copilărie.

„Frici care îi pot face temători în fața vieții sau agresivi”

Axa Gemeni – Săgetător aduce dificultatea în a se face înțeles, o comunicare defectuoasa, un egoism și o dorință de a impune celorlați o dorință personală.

Axa Capricorn – Rac aduce dificultăți în a realiza legături stabile, de natură martială sau asociativă. Axa Leu – Vărsător aduce crize în plan afectiv, desincronizarea relației și egoism, dar și tulburări de personalitatea în ideea că celălalt trebuie să ofere. Axa Fecioară – Pești aduce o temă patologică, nativii au fobii, frici care îi pot face temători în fața vieții sau agresivi”, a mai spus Minerva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre