Ministrul Apărării s-a izolat în instituția pe care o conduce

Ministrul Apărării s-a izolat în instituția pe care o conduce
Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, s-a izolat în instituția pe care o conduce. Nu are COVID-19, dar s-ar putea să fie infectat cu noul virus.

Generalul-locotenent Daniel Petrescu, șeful Statului Major al Apărării, este infectat cu noul coronavirus, anunță Ministerul Apărării. Din acest motiv, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, s-a izolat în clădirea minsterului.

Ministrul Apărării s-a izolat în instituția pe care o conduce

Generalul-locotenent Daniel Petrescu, șeful Statului Major al Apărării, este infectat cu noul coronavirus. Testul a fost făcut joi, 26 noiembrie, iar generalul este asimptomatic. Și ministrul apărării a fost testat, testul este negativ, dar Nicolae Ciucă a intrat, din precauție, în izolare.

„Au fost luate măsurile stabilite de protocolul aplicabil în această situație, generalul-locotenent Petrescu intrând în izolare într-un spațiu special destinat la sediul MApN, de unde își exercită în continuare atribuțiile funcționale”, precizează MApN.

Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, a fost testat negativ, în aceeași dată, însă, din motive de precauție, a intrat, de asemenea, în izolare la sediul MApN, urmând a fi retestat în 72 de ore, anunță Ministerul Apărării.

Până acum, trei miniștri au fost testați pozitiv la COVID-19: ministrul economiei, ministrul transporturilor și ministrul muncii. De asemenea, de joi, 26 noiembrie, președintele USR, Dan Barna, este infectat cu noul virus.


Așa ceva nu ați mai văzut! Unde țineau șpaga corupții din Suceava