Minodora își ține băiatul la respect, iar Marco nu suflă în fața ei. „A avut atitudine de cocalar…”

Minodora își ține băiatul la respect, iar Marco nu suflă în fața ei. „A avut atitudine de cocalar…”
La 13 ani, fiul Minodorei își face mama fericită, iar dacă sunt momente în care întrece măsura, artista îl pune imediat la punct.

Minodora are familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna și are mare grijă la educația fiului său, Marco.

Minodora își ține băiatul la respect, iar Marco nu suflă în fața ei. „A avut atitudine de cocalar…”

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, Minodora a pus cărțile pe față în ceea ce privește relația pe care o are cu fiul său, Marco. Artista susține că e foarte mândră de odrasla ei, care studiază muzica și s-a remarcat la multe concursuri de acest gen. Însă au fost și momente când acesta a deviat de la traseul trasat de mama sa și atunci a suportat consecințele.

„Dacă sare calul îi ard una după cap și își revine”

„Marco are bun simț, iar dacă sare calul îi ard una după cap și își revine. «Hai măi, ce dai?!». Păi, dacă ești nesimțit. Este cuminte, dar mai are din astea… a avut atitudine de cocalar. E un băiat fin. I-am zis: «Băi băiatule, dacă ți-ar sta bine te-aș lăsa în pace, că sunt mama ta și văd cu ce îți stă bine și nu. Te rog să ai încredere în mine, mami, că nu te mint. Dacă ți-ar sta bine și te-ar coafa… da. Ești un băiat delicat, chipul tău e într-un anumit fel, felul de a te îmbrăca».

„Nu știu ce vede la ceilalți, dar i-am zis că nu trebuie să fie ca toți ceilalți”

Există un brand de haine de la care se îmbracă acum toți copii, din alea mai largi, cu turul lăsat. Copilului meu nu-i stă bine cu așa ceva. Lui îi stă bine cu o pereche de blugi, un hanorac, dar mai clasic. Și mai are din astea. Nu știu ce vede la ceilalți, dar i-am zis că nu trebuie să fie ca toți ceilalți. De ce nu ești ca tine?

Dacă ai comportament de cocalar, te rog să îți revii. (…) Acum să nu își imagineze lumea sau să instig lumea să își bată copiii. Și noi ne-am luat câte una peste ceafă”, a spus Minodora în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.

Care e motivul pentru care a făcut un singur copil

Minodora are acum tot ceea ce-și poate dori un om, însă copilăria a fost grea și plină de neajunsuri. Cântăreața a crescut la Reșița, într-un apartament, alături de sora ei și părinți, dar permanent a avut frică de sărăcie. Acesta a fost și motivul pentru care a preferat să aducă pe lume un singur copil.

Recomandarile noastre