Minune! Fiica unei mari vedete a născut gemeni, după 14 avorturi și un copil cu mamă-surogat

Minune! Fiica unei mari vedete a născut gemeni, după 14 avorturi și un copil cu mamă-surogat
Rosanna Davison, fostă Miss World și fiica cunoscutului cântăreț Chris de Burgh, a născut gemeni identici, după ce doctorii îi dădeau ca singură speranță o mamă surogat.

Fostul model a avut nenumărate încărcări de a avea copii, deși doctorii i-au spus de-a lungul timpului că singura soluție ar fi o mamă surogat, din cauza unui sistem imunitar hiperactiv pe care aceasta îl are. Astfel, la cinci ani de la căsătorie și după aproximativ paisprezece sarcini pierdute, Rosanna și soțul ei Wes i-au urat bun venit micuței Sophia Rose Quirke în 2019. Aceasta s-a născut dintr-o mamă surogat (foto), după cum declara chiar modelul la vremea respectivă.

Miracol în plină pandemie

Totuși, Rosanna nu a renunțat la speranța de a purta în pântec, cândva, un bebeluș. Așa că anul acesta soții Davison au aflat că vor deveni părinți de gemeni,Rosanna fiind însărcinată.

„Am aflat că sunt însărcinată după prima lună, când eram mult mai relaxată fizic decât am fost de ani de zile și mă bucuram de ritmul lent al viețîi de familie acasă, în ciuda anxietățîi și tristeții din lumea exterioară.”, a declarat pe rețelele sociale fiica lui Chris de Burgh.

Doctorii nu au fost capabili să dea o explicație pentru sarcina Rosannei, așa că probabil va rămâne unul dintre misterele vieții și un adevărat miracol, așa cum mărturisesc chiar soții Davison.

Rosanna a fost deschisă cu acest subiect de-a lungul timpului pe rețelele sociale, așa că fanii au trăit odată cu ea toate luptele, greutățile, dar și reușitele, astfel că au felicitat-o toți. Modelul le-a mulțumit tuturor marți, când a și anunțat nașterea a doi băieți identici, Hugo și Oscar.

Frumoasa irlandeză a dat naștere gemenilor la Maternitatea din Dublin și a declarat că inima ei și a soțului Wes “s-a umplut de dragoste”.

„Și uite așa, am devenit o familie de cinci și toate visele noastre au devenit realitate. Suntem profund recunoscători minunatei și muncitoarei echipe de la @nationalmaternityhospital pentru toată bunătatea și suportul oferit”, a încheiat fiica lui Chris de Burgh.

S-au încins tărâțele în Zăvoranca. Le face praf pe vedetele tv și nu-i pasă de procese