Mirabela Dauer, jefuită ca-n filme de o unguroaică. Artista și-a făcut curaj și a povestit calvarul: „Am fost la poliție!”

Mirabela Dauer, jefuită ca-n filme de o unguroaică. Artista și-a făcut curaj și a povestit calvarul: „Am fost la poliție!”
Uneori, cei mai apropiați oameni sunt cei care ne dezamăgesc. Este și cazul Mirabelei Dauer, una dintre cele mai iubite artiste din România. Acesta a renunțat să mai poarte bijuterii scumpe în urma unui incident neplăcut.

Femeia care o ajuta cu menajul, dar pe care o considera ca făcând parte din familia sa, a fost cea care i-a făcut o figură de zile mari. Atunci când se aștepta mai puțin, Mirabela a fost jefuită de persoana în care avea încredere oarbă.

De atunci, artista a renunțat să mai poarte bijuterii scumpe. Tot ea a explicat întâmplarea prin care a trecut în urmă cu șapte ani, când vedeta a plecat de-acasă și a lăsat-o pe menajeră să aibă grijă de locuința ei. Când a fost pusă în fața faptului împlinit și a aflat că aceasta i-a furat toți banii de pe card și bijuteriile din casă, Mirabela a simțit o dezamăgire cumplită.

Femeia care s-a ocupat de ea și de Stela Popescu a jefuit-o ca în filme

Într-un interviu recent, interpreta de muzică ușoară a povestit incidentul și a spus că totul a fost premeditat. Deși avea o relație de prietenie cu femeia care făcea menajul în casă, Mirabela Dauer nu a trecut furtul cu vederea. Chiar dacă i-a fost greu, artista a mers la poliție, unde a reclamat ceea ce i s-a întâmplat. Avea să afle ulterior că acea femeie, care fusese și în casa regretatei Stela Popescu mulți ani, avea obiceiul de a fura.

A scos toți banii de pe card

„A fost prima dată în viața mea când am lăsat acasă acel port pentru carduri și am plecat la Chișinău. S-a dus și a scos toți banii de pe card. Am anunțat Politia, au prins-o, ea și-a cerut scuze, a zis că mi-i dă înapoi pe toți. Pe ea mi-a dat-o Stela Popescu, căreia și ei i-a furat. La Stela a stat 12 ani, era unguroaică, era sora mea, prietena mea, copilul meu, era totul. Eu nu am crezut că ea o să minta atât de tare atâta timp”, a declarat Mirabela Dauer.

Când a plecat în Republica Moldova, Mirabela a lăsat casa în grija menajerei, fără să se gândească o clipă ce va urma. Profitând de lipsa artistei, menajera a furat bijuteriile, dar și cei 2.000 de lei pe care artista îi lăsase pentru plata facturilor. De asemenea, femeia a retras și 3.000 de pe cardurile vedetei, pe care le-a găsit în locuință.