Miracolele din viața nepoatei părintelui Arsenie Boca. Cum se descurcă la 90 de ani

Miracolele din viața nepoatei părintelui Arsenie Boca. Cum se descurcă la 90 de ani
Are 90 de ani și viața ei poate fi oricând subiect de film. Cum trăiește la această vârstă nepoata părintelui Arsenie Boca.

E una dintre cele mai interesante femei. La 90 de ani, Zoe Dăian, nepoata părintelui Arsenie Boca fascinează.

Miracolele din viața nepoatei părintelui Arsenie Boca. Cum se se descurcă la 90 de ani

Ar fi vrut să se retragă la Mănăstirea Prislop, locul unde-și doarme somnul cel veșnic părintele Arsenie Boca, unchiul său. Dar, din păcate, nu a fost primită. Așa că trăiește la o casă de bătrâni din Bihor. La 90 de ani, Zoe Dăian, nepoata părintelui Arsenie Boca, e o enciclopedie. Și extrem de multe persoane o vizitează pentru a asculta atât povestea ei, cât și pe cea a sfântului Ardealului.

Părintele a fost un om extrem de modest

Potrivit informațiilor oferite de ebihoreanul.ro, Zoe Dăian a trăit în casă o perioadă alături de părintele Arsenie Boca. Acesta era o fire retrasă și de cele mai multe ori picta, se ruga sau citea extrem de mult.

Era modul lui de a se relaxa, de a se conecta cu Divinitatea. “Ne-am dat seama că este special. Se uita la om și știa tot despre el, dar putea să și prevadă lucruri. Le-am simțit și eu, căci de câte ori m-am dus să-l văd, el a știut de fiecare dată, dinainte”, a povestit Zoe Dăian.

Simte că este ocrotită de părintele Arsenie

O mare durere din sufletul ei este faptul că a aflat târziu că părintele a trecut la cele veșnice, pentru că nu a anunțat-o nimeni. Dar toată viața a simțit că acesta este permanent lângă ea și că o protejează. “Îl simt aproape, seara și dimineața, când mă rog, îl simt că mă ajută”, e de părere doamna Dăian. Aceasta știe sigur că el a fost atunci când a stat patru săptămâni în comă și tot părintele a salvat-o de coronavirus, când nimeni nu i-a mai dat nici o șansă.

Sursă foto: b1tv, jurnal spiritual