Mircea Badea a făcut din nou show. L-a imitat de Florin Cîțu

Mircea Badea a făcut din nou show. L-a imitat de Florin Cîțu
Mircea Badea a făcut din nou show la Sinteza zilei, pe timpul ”pasei”. Realizatorul emisiunii "În gura presei" a fost invitat de Mihai Gâdea să comenteze interviul acordat de Florin Cîțu. A fost delir!

Mircea Badea este ”fan” Florin Cîțu, așa acum a spus de sute de ori. Simpaticul realizator al emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, l-a imitat pe premier și a stârnit hohote de râs.

Mircea Badea a făcut din nou show. L-a imitat de Florin Cîțu

Mircea Badea are un succes uriaș, mai ales pe timpul ”paselor” cu Măhai Gâdea, la ”Sinteza zilei”. Miercuri seara, s-a întrecut pe sine când l-a imitat pe Florin Cîțu. Invitații lui Mihai Gâdea au râs cu poftă.

Premierul a fost la podcast-ul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”. Florin Cîțu a dat detalii despre viața personală, trecutul profesional, dar și rolul politic și administrativ pe care l-a avut în perioada pandemiei. Mircea Badea nu a fost foarte impresionat.

„Eu m-am concentrat foarte mult. Uneori mă uit la vopseaua de pe perete, cum se usucă. Îmi pare rău că nu era și o vopsea undeva să se usuce, pentru că domnul Cîțu este un personaj absolut captivant. Mă gândesc că va trebui să zugrăvim (în studio, n.r.) că s-au scorojit pereții.

Ideea este că am înțeles că dânsul a spus că a spălat vasele în America, odinioară. Eu cred că asta face și acum. Părerea mea”, a spus Mircea Badea.


Ce urări a primit Mircea Badea. Bani, mașini, vacanțe și emisiuni misterioase

De ce Mircea Badea nu vrea cadouri de ziua lui. Împlinește 47 de ani

Recomandarile noastre