Mircea Badea dă cu Buhnici de pământ fără milă. „Pentru mine este un nimeni în drum…”

Mircea Badea dă cu Buhnici de pământ fără milă. „Pentru mine este un nimeni în drum…”
Declarațiile lui George Buhnici privind vergeturile femeilor au ajuns și la urechile lui Mircea Badea. Iată care a fost părerea prezentatorului.

Scandalul provocat de George Buhnici ia amploare, nu doar pe internet, ci și pe sticlă. A intrat și în gura lui Mircea Badea.

Mircea Badea dă cu Buhnici de pământ fără milă. „Pentru mine este un nimeni în drum…”

Iubitul lui Carmen Brumă a afirmat că e neînțeles cum oamenii pun la suflet vorbele lui George Buhnici, care din punctul lui de vedere… nu există. Cel mai bine ar fi ca românii să-și vadă de viață și de problemele importante, nu să plece ureche la acest personaj. În plus, el este de părere că acest subiect, pe care l-a deschis Buhnici nu există cu adevărat.

„Important este cum ne raportăm noi la anumite atacuri și declarații controversate”

“Poate suntem prea sensibili dacă vine cineva și ne spune, de exemplu, că nu este ok să avem vergeturi și noi suntem foarte afectați de acest lucru. Cu siguranță, oamenii care au prins Al Doilea Război Mondial nu ar fi interesați dacă cineva le-ar spune că nu au pătrățele pe abdomen. Pe X-ulescu nu-l putem schimba, poate să spună ce vrea el, important este cum ne raportăm noi la anumite atacuri și declarații controversate”, a spus Badea.

„Cine e Buhnici? Cui îi pasă ce a zis Buhnici despre orice?!”

Eu credeam că Buhnici nu există. Cine e Buhnici?! Pentru mine este nimeni în drum. Cui îi pasă ce a zis Buhnici despre orice?! Dar se pare că unii iau lumină de la Buhnici. (…) Acum nu mai interesează pe nimeni de Robor, românii erau interesați de ratele la bănci doar pe vremea lui Dragnea. Hai să vorbim de Buhnici, că doar asta vor românii. Acest subiect, în realitate, nu există, dar lumea este interesată și eu vreau audiență, e de părere Badea.

„Nu lăsa viața să-ți răpească mintea, indiferent prin ce treci. Treci peste”

Mircea Badea susține că depinde de cât de permisivi sunt oamenii pentru a-i răni câteva cuvinte și îi îndeamnă pe români să nu lase viața să le rănească inima, considerând că în acest moment oamenii sunt mult prea ușor de rănit. „Ce mi se pare important de spus? Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici.

A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el. Niște doamne au vorbit la televizor și erau afectate de ce a spus Buhnici. Acest lucru mi se pare greșit. Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot. Ce este greșit este să te afecteze ce a spus Buhnici sau unul ca el. Și pentru că nu pot fi schimbați cei care gândesc așa, ce rămâne de făcut?

Să mă modelez pe mine. Cum să mă intereseze ce zice unul?! Depinde cât de permisiv sunt eu în a mă răni niște cuvinte. (…) Nu lăsa viața să-ți răpească mintea, indiferent prin ce treci. Treci peste. (…) De ce trebuie să fie cineva atins de ce zice Buhnici? (…)

„Poate simte nevoia de inteligență”

Suntem prea slabi în interior, ne pot răni atât de multe lucruri poate pentru că generațiile actuale nu au trecut prin nicio criză majoră, de fapt, abia acum am trecut prin niște crize – pandemie, război la graniță, apocalipsă economică. Când vom trece prin toate crizele de genul, nu ne va mai interesa ce spune unul ca Buhnici. În prezent, oamenii sunt prea ușor de rănit.

Generația care a trecut prin Al Doilea Război Mondial sigur nu e interesată dacă îi spui că n-are „pătrățele”. Înțeleg și tema bullyingului. Să lupți eficient împotriva bullyingului este nu să-l faci pe X să nu mai zică un anumit lucru, ci pe celălalt să nu-i pese. Dacă eu decid că e ok așa cum sunt, de ce trebuie să mă afecteze ce zice unul ca Buhnici. (…)

Buhnici, acest tătăiță, era la un festival de copii. (…) Înțeleg că Buhnici are casă inteligentă, mașină electrică, CIP în mână, smartphone-uri, poate simte nevoia de inteligență”, a mai spus Mircea Badea.

„Jennifer Lopez este impecabilă, dar este meseria ei”

Pe de altă parte, Badea e de părere că o femeie trebuie să fie impecabilă atunci când expunerea corpului face parte din carieră și a dat-o drept exemplu pe Jennifer Lopez care oferă un pachet complet de entertainment. „Am și eu totuși o exigență. Dacă ești artistă, în accepțiunea modernă a cuvântului, nu doar cânți, ci oferi un pachet de entertainment care, sigur, cuprinde și cântat, dar cuprinde și sexoșenie. De exemplu: Jennifer Lopez.

Dânsa vine îmbrăcată sexy, dansează, ne arată una, alta. Sex-appealul este o componentă a prestației sale artistice. De la dânsa, eu, consumator de entertainment, am pretenția să fie impecabilă. Acolo contează cum arată dacă se dezbracă. Dacă pozezi în chiloți, trebuie să fii cât de fit poți tu să fii.

Dacă ai luat două kilograme, nu te dezbraci. Repet: dacă ești în domeniul acesta. Aici vorbesc despre profesionalism. Jennifer Lopez este impecabilă, dar este meseria ei. Sunt și artiști care doar cântă, cum era Mahalia Jackson. Ce importanță avea cum arăta Mahalia Jackson? Dar nici nu poza în reviste.

Sau ce importanță are dacă Ella Fitzgerald are fundul nu știu cum?! Dar fundul lui Jennifer Lopez ne interesează. De ce? Pentru că ni-l arată. Face parte din pachetul integral pe care ni-l oferă, este vorba de meserie, de profesionalism”, a mai spus Mircea Badea.

Sursă foto: instagram