Liviu Dragnea, din nou în spital. Îl paște o operație extrem de complicată

Liviu Dragnea, din nou în spital. Îl paște o operație extrem de complicată
Fostul politician Liviu Dragnea e din nou stresat. Cu doar câteva luni în urmă a scăpat de o operație grea, iar acum va trebui să suporte o nouă intervenție.

Liviu Dragnea încearcă să reziste și să-și refacă sănătatea cât se poate mai repede. Până atunci însă, mai are de tras.

Liviu Dragnea, din nou în spital. Îl paște o operație extrem de complicată

Potrivit informațiilor oferite de Codrin Ștefănescu, fostul lider PSD, Liviu Dragnea, urmează să facă a doua operație pentru a putea să readucă coloana la forma normală. El a mai fost supus unei operații în luna mai, iar aceasta a reușit. „În luna august, dacă nu mă înșel, va trebui să facă noi analize, fiindcă se va apropia cea de a doua operație.

Probabil că asta va fi cea mai importantă, cea din august, și cu efectele postoperatorii cele mai de durată. Dacă în această primăvară i s-a redus presiunea pe un anume nerv, nu mă pricep foarte bine să vă explic, în cea de a doua etapă a intervenției lucrurile vor fi mai complicate. Ulterior, ar putea exista și o a treia operație, cel mai probabil spre finele anului, pentru a corecta anumite lucruri care nu au ieșit perfect la cea de a doua”, a declarat Codrin Ștefănescu.

„I s-a făcut rău cu mine pe scenă”

Pe de altă parte, Codrin și-a reamintit și de un moment neplăcut, când Dragnea a leșinat pe scenă și speră să nu se mai întâmple așa ceva. „El a crezut mult timp că poate duce boala asta pe picioare, cu medicamente, cu kinoterapie. S-a dovedit însă că problema sa la coloană era mult gravă. (…)

Țineți minte că înainte de a fi condamnat politic, în 2019, noi am fost împreună să ținem ședințele de alegeri în mai multe județe și i s-a făcut rău cu mine pe scenă, la ședința de la organizația partidului din Ilfov. Noaptea a fost internat. Medicii i-au spus atunci că problema lui la coloană nu poate fi tratată cu antiinflamatoare și injecții, ci i-au recomandat insistent să se opereze.

N-a mai apucat, fiindcă a stat până în iulie, anul trecut, doi ani și două luni, în închisoare și știți foarte bine ce s-a întâmplat acolo cu el. Problema aceasta nu putea fi tratată acolo, în penitenciar, pentru că nici măcar n-a avut unde. N-a avut nici permisiunea, cât a fost închis, să facă operația, deși existau spitale și medici din București care s-au oferit să facă asta, din câte știu!”, a mai spus Codrin Ștefănescu.