Mircea Badea, în război cu Ema Uta, iubita lui Alex Bodi. Blonda îi transmite un mesaj dur prezentatorul TV

Mircea Badea, în război cu Ema Uta, iubita lui Alex Bodi. Blonda îi transmite un mesaj dur prezentatorul TV
Mircea Badea vs Ema Uta - prima rundă. Un război neașteptat s-a pornit în miezul nopții, între Ema Uta, make-up artist, și Mircea Badea. Prezentatorul TV a luat-o în balon pe iubita lui Alex Bodi, iar aceasta a reacționat furios.

Mircea Badea a făcut câteva comentarii begnigne la adresa Emei Uta, iubita lui Alex Bodi – fost soț al Biancăi Drăgușanu și cercetat penal într-un dosar de proxenetism. Concret, prezentatorul emisiunii „În gura presei” a spus că blonda pare să fie într-o vacanță permanentă.

Cine nu a surprins momentul în direct la TV, a avut ocazia să urmărească acest comentariu al lui Mircea Badea chiar pe contul de Instagram al Emei Uta. Ea a postat „la secundă” înregistrarea emisiunii și la fel de rapid a compus un mesaj tranșant.

Ema a ales să-și cosmetizeze mesajul pentru Badea cu un emojy cu o tipă care își șterge lacrimile cu un teanc de bani. A înșirat, pe mai multe rânduri, explicații despre cum își câștigă existența și cât de greu i-a fost să ajungă să-și permită vacanțele interminabile menționate de prezentator.

Cu această ocazie, publicul neinteresat neapărat de urmarea unui curs de make-up a aflat că lecțiile oferite de iubita lui Alex Bodi costă nu mai puțin de 1.300 de euro/persoană. O mică avere pentru un om de rând.

Ema mai spune că a avut circa 1.500 de cursante, deci ar fi avut încasări de aproape 2 milioane de euro – dacă prețul per curs ar fi fost și în trecut cel menționat.

„Nu e prima oară când aud „mistoul” asta la adresa mea din partea dvs, domnule Mircea Badea, aveți o obsesie? Vă știu de la tv de când eram copil, permiteți-mi să vă spun că ați ales persoana nepotrivită. Motivul pentru care eu sunt „într-o vacanță continuă” așa cum spuneți este pentru ca eu am strâns bani de la 17 ani din machiaj, până în prezent la 31. 14 ani de machiaj. Până la 25, eu nu am știut ce înseamnă viață de noapte sau club. Mergeam la cliente acasă în Vâlcea, apoi în București, când am venit la facultate, cărând în mână o valiza de 11 kg aproape în fiecare zi, prin metrouri și tramvaie, iar seara, număram rodul muncii dintr-o întreaga zi, cu speranța de a-mi îndeplini visurile.

Dumnezeu mi-a oferit un talent pe care am știut să îl fructific la momentul potrivit și pentru că am fost pricepută în ceea ce făceam, am început să predau cursuri de machiaj în ultimii 7 ani, grupe lunare de câte 18 fete, venite din toate colțurile țării, 1.300 Euro Cursul. Bănuiesc că dacă nu făceam treabă bună și nu aveam rezultate, nu era „fully booked” la cursuri timp de 7 ani.. Acum, domnul MB poate faceți un simplu calcul a ce înseamnă în jur de 1500 de diplome pe care le-am semnat, adică munca cinstită din punct de vedere moral și etic nu alte metode „ușoare” de a face bani rapid, și nici vreun bărbat să mă întrețină n-am avut. Niciodată. Iar numărul de followeri pe care îl am, se datorează faptului că am lucrat cu foarte multe artiste de la noi, și, pentru că, poate fetele știu de ce urmăresc un makeup artist cu 15 ani experiență. Dacă dvs. m-ați descoperit recent, probabil prin prisma pozelor mele din vacanță, asta nu înseamnă că nu sunt un om care nu a muncit pentru viața pe care o duce”, este mesajul transmis de Ema Uta.

Dacă războiul între cei doi va contiuna, rămâne de văzut…

Foto/Video: Instagram

Recomandarile noastre