Mircea Badea l-a prezentat pe indianul Shah Rukh Khan, mai tare ca Salman Khan. Imaginile sunt incredibile

Mircea Badea l-a prezentat pe indianul Shah Rukh Khan, mai tare ca Salman Khan. Imaginile sunt incredibile
În ultima ediție a emisiunii În gura presei, Mircea Badea a vorbit despre un actor și cântăreț indian care l-a impresionat. Și nu, nu e vorba de celebrul Salman Khan.

Personajul care i-a atras atenția lui Mircea Badea este Shah Rukh Khan, care pe 25 ianuarie va lansa primul său film de acțiune, intitulat “Pathaan”. Visul de 32 de ani al actorului devine realitate, el devenind „un erou”!

Indianul a fost recent în Dubai, iar prezența lui a generat o nebunie generală. De altfel, superstarul deține o proprietare în Palm Jumeirah din Dubai.

Conform raportului MensXP, proprietatea este a fost evaluată la 100 de coroane de rupii și a fost un cadou din partea unui dezvoltator imobiliar.

Cel care s-a ocupat de decorarea acestei superbe locuințe, plus designul interior a fost Gauri Khan. Proprietăți în același loc au și Salman Khan, dar și David Beckham.

Este considerat starul incontestabil al cineatografiei indiene

Shah Rukh Khan este numit de indieni starul incontestabil al cinematografiei ultimii zece ani, dar până să ajungă aici a avut o viață grea. Actorul nu a excelat în perioada școlii, pentru că se juca foarte timp pe calculator dar după ce a terminat-o, s-a alăturat Academiei de Teatru Barry John.

Actorul a descoperit ce înseamnă succesul cu Deewana si Raju Ban Gaya Gentleman. Din acel moment, numele lui a început să fie pe buzele tuturor tinerilor, care încercau să-l imite cât mai mult posibil. N-a mai durat mult și a primit premiul Filmfare, pentru cel mai promițător debut în luea filmului.

De aici și până la a ajunge cel mai talentat și mai popular star din India de astăzi a mai fost doar un pas. După zece ani în industria filmului a obținut alte șase premii Filmfare.

Care e marele său regret

Din nefericire, părinții n-au apucat să-l vadă star, pentru că au trecut la cele veșnice mult prea devreme, acesta fiind marea durere a actorului. După decesul acestora, s-a mutat în Mumbai și s-a căsătorit, apoi au venit pe lume cei doi copii, Arian și Suhana.

Recomandarile noastre