Mircea Badea, nedumerit de o poză cu Dani Oțil și iubita, care a iscat scandal pe internet

Mircea Badea, nedumerit de o poză cu Dani Oțil și iubita, care a iscat scandal pe internet
Mircea Badea a iscat un hohot de râs uriaș, aseară, în emisiune, după ce a arătat o fotografie cu Dani Oțil și iubita sa, modelul Gabriela Prisăcariu. A spus că-i apreciaza și pe Dani și pe iubita acestuia, că sunt WOW, dar are și el o întrebare. Scandalul era însă în toi pe internet.

Dani Oțil și logodnica lui au decis să-și petreacă Revelionul într-o locație exotică, alături de câțiva prieteni apropiați. Cei doi au plecat într-o destinație exotică, unde se bucură de soare, mare și plajă.

Aflați în vacanță în Maldive, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au pus fanii pe jar cu imaginile distribuite pe rețelele de socializare. Logodnica prezentatorului emisiunii Neața cu Răzvan și Dani a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie care a stârnit un val de reacții total neașteptate.

Badea: „Cine a făcut poza?”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au imortalizat și un moment de maximă tandrețe, ținându-se în brațe, într-o poziție drăgăstoasă, pe plajă. Prezentatorul TV îi acoperea cu mâna sânul gol al logodnicei.

otil prisacariu

Întrebarea lui Mircea Badea a fost una simplă: Cine le-a făcut poza?  Din regie i s-a suflat că ar exista aparate / telefoane care declanșează după 3 – 4 secunde… Și totuși, dacă nu le-a ieșit din prima, ce au făcut? Au reprogramat aparatul, s-au așezat iar și iar în poziție și au așteptat declanșarea? Câte „duble” au tras? Cam asta ar fi vrut să știe Mircea Badea despre fotografia celor doi, și asta s-a dezbătut intens aseară în emisiune.

Internauții l-au taxat dur pe Oțil

Adevărul e că nici fanii celor doi nu au stat deoparte de comentarii. „De ce nu vă delectați voi în vacanță fără să „faceți prezența” zilnic… de dragul publicității?”, a scris cineva pe pagina de socializare a Gabrielei, acolo unde aceasta postase fotografia „fierbinte”.

„Faină poză, cred că după asta ați fost și ați mâncat o ciorbă. Să fiți fericiți”, le-a scris altcineva. „Danee… Stai bine cu oxigenul din sânge?”, „I-a scăzut saturația”, „Faci reclamă la ceas?”, „Puștiu încă nu și-a dat seama cine e victima!” – au fost câteva dintre comentariile internauților.

Prisăcariu, cerută în căsătorie pe plajă

La începutul acestui an, pe când se aflau în altă vacanță exotică, Dani Oțil a făcut marele pas și i-a pus pe deget iubitei sale un frumos inel de logodnă.  Astfel, Gabriela Prisăcariu, fostă participantă la „Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care a avut de mai mult timp o relație foarte discretă, departe de reflectoare, a devenit logodnica sa. Nunta, care ar fi urmat să aibă loc vara ce a trecut, a fost amânată din cauza pandemiei.

Sursa foto: Instagram

Zboară, puiule, zboară! Ce a făcut Esca pentru fata ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp