Mircea Badea și-a luat o ditamai țeapa de Black Friday. S-a fript cu o comandă consistentă în online

Mircea Badea și-a luat o ditamai țeapa de Black Friday. S-a fript cu o comandă consistentă în online
Mircea Badea a recunoscut că este dependent de comenzi online. Pentru aproape orice, de la mâncare, la jucării pentru Vlăduț, până la cadouri. Uite că și-a luat o țeapă de zile mari. A povestit cu lux de amănunte.

Curierii vin de  mai multe ori, în fiecare zi, la ușa lui Mircea Badea. Și acum, că e pandemie, dar și înainte pentru că sunt foarte ocupați, și el și Carmen Brumă. Vedeta Antena 3 a zis că face o mare afacere dacă ia din timp cadouri de sărbători, așa că de Black Friday a făcut o comandă consistentă. Țeapă!

Mircea Badea și-a luat o ditamai țeapa de Black Friday

Mircea Badea a povestit la Radio ZU că a făcut o comandă pentru cadourile de Crăciun. Însă, firma de curierat a încurcat coletele, iar acesta a primit cu totul altceva decât își dorea.

„Am comandat niște parfumuri pentru cadouri. Nu am avut nervi să le cumpăr din magazin, am zis să le comand pe Internet. Am făcut o comandă dodoloață pe un site. Primesc mail că s-a făcut comanda. Era luni și mi-au scris că vineri primesc comanda. Marți primesc sms că vine curierul. Cum să vină așa repede când comandasem luni noapte?!

A venit curierul, nu eram acasă, a deschis ușa altcineva. Când am venit acasă, am văzut pachetul care era cam mic pentru cât comandasem, dar nu m-am atins de el. L-am lăsat să zacă acolo. Nu aveam timp și nervi să deschid pachete în acel moment.

Se face joi și am desfăcut coletul. Erau patru cărți, deși comandasem parfumuri de mulți bani. Mi-au adus patru cărți. „Vindecarea traumelor din trecut”, „Preia controlul asupra vieții tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR”, „Liber să înveți – De ce eliberarea instinctului de a se juca îi va face mai fericiți pe copiii noștri” , Un părinte mai bun. Și încă o carte scrisă de Gogol”, a spus Mircea Badea.

Ce s-a întâmplat cu coletul

Mircea Badea credea că rezolvă și această problem stranie. „Am bănuit că nimeni din casă nu a comandat cărțile acestea și am sunat să întreb ce s-a întâmplat cu parfumurile. Mi-a cerut numărul AWB, m-a întrebat în ce ambalaj au venit etc. Firma de curierat cred că a încurcat comenzile, dar le-a încurcat la modul grav. Mi-a zis că lor le apare în sistem că a fost livrată comanda, apoi mi-a spus să fac poze cu cărțile”, a mai zis Mircea Badea la Radio ZU.

Vedeta Antena 3 nu a reușit să intre nici până astăzi în posesia parfumurilor. Mai mult decât atât, i s-a comunicat că, potrivit regulamentului, rezolvarea plângerii poate dura până la 30 de zile. Cu alte cuvinte, era foarte posibil să rămână fără cadouri de Crăciun. Însă a luat măsuri în acest caz, astfel încât să se asigure că nu mai apar probleme.

„Între timp, am trimis pe cineva să cumpere parfumurile”, a spus Mircea Badea, luni după-amiază, la Radio ZU.