Mircea Badea și Carmen Brumă s-au mutat în casă nouă. E a treia mutare în decurs de un an

Mircea Badea și Carmen Brumă s-au mutat în casă nouă. E a treia mutare în decurs de un an
Carmen Brumă răsuflă, în sfârșit, ușurată. După multe momente grele, a reușit să găsească casa pe care a visat-o.

Doar o femeie știe cel mai bine cum este să tot desfaci și să faci bagaje. Chiar și Carmen Brumă a obosit și speră că va fi pentru ultima dată.

Mircea Badea și Carmen Brumă s-au mutat în casă nouă. E a treia mutare în decurs de un an

Carmen Brumă și Mircea Badea au căutat o perioadă locul pe care să-l numească acasă. Până acum s-au mutat de câteva ori, dar se pare că tot acest du-te – vino s-a terminat. Cei doi au găsit ce au căutat și au început amenajarea locuinței. Sigur, sunt la început, dar important e primul pas, apoi toate vin de la sine.

Recent, Carmen a făcut și un videoclip în care a făcut o scurtă prezentare a apartamentului.

„Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm… Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata. Cumva simt nevoia să mă laud. După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat”, a povestit frumoasa iubită a lui Mircea Badea.

Cum gestionăm zilele aglomerate din punct de vedere alimentar

După ce a tras aer în piept și s-a mai liniștit puțin, Carmen Brumă le-a explicat internauților și ce trebuie să mănânce atunci când au zile aglomerate, mărturisind că ea, atunci când ajunge seara acasă, preferă ceva dulce.

„Ideea generală e să nu ajungi într-un stadiu cu foame cruntă. 1. Încearcă să mănânci micul dejun. Te va ajuta să gestionezi mai bine accesele de foame sau poftă. Încearcă să îți iei la tine un pachețel de urgență cu ceva care să-ți țină de foame.

Și întotdeauna apă, pentru că vă ajută să prelungiți senzația de sațietate, să păcăliți foamea. Încercați până ajungeți acasă să mâncați o masă care să conțină carbohidrați și fibre.

Ieri, de exemplu, am mâncat micul dejun la 5.30 când m-am trezit, iar la 16.00 când am ajuns la ai mei am mâncat paste integrale cu sos de roșii și carne și salată de castraveți”, a povestit Carmen.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre