Mircea Sandu trăiește o dramă teribilă, cu repetiție. I se întâmplă a treia oară

Mircea Sandu trăiește o dramă teribilă, cu repetiție. I se întâmplă a treia oară
Mircea Sandu nu o duce deloc bine. Zilele acestea cancerul său a recidivat, asta după ce a fost declarat vindecat de două ori.

Mircea Sandu se luptă cu cancerul deja de 13 ani, iar când credea că nimic nu i se mai poate întâmpla, s-a îmbolnăvit din nou. În 2009 a învins cancerul la ficat, apoi, în 2020 și pe cel la plămâni. Când credea că e sănătos – tun a aflat că un alt cancer îl afectează. În prezent el suferă de al treilea tip de cancer la prostată și urmează tratament medicamentos.

”În februarie 2009 mi-am făcut toate analizele, mă îngrășasem un pic, făcusem 100 de kilograme, și am fost la Medlife. Mi-am făcut analizele, ecografie, totul în regulă. În august am venit din vacanță, slăbisem 10 kilograme, am început cu mișcare, hai să mă duc să văd cum stau.

Și atunci mi-a descoperit doamna doctor două metastaze la lobul mic al ficatului. Eu am avut capul foarte tare, limpede. Am zis că trebuie să lupt pentru copii!  Arăt bine, din moment ce duc după mine al treilea cancer?”, a dezvăluit fostul mare sportiv.

După ce a învins dpuă cancere, Mircea Sandu se luptă cu al treilea

„În 2020, m-am dus să fac controlul periodic de rutină. Și, ce credeți?, am descoperit că am o tumoare la plămâni. Mi-au scos-o în iunie 2020. Și, recent, mi-au mai descoperit una. Acum, am cancer la prostată. Trebuie să o rezolv și p-asta! Absolut niciun simptom n-am avut. Mă uit și eu pe la televizor, se zice că cei care au boala asta urinează des, că nu știu ce. Eu, nimic, nimic! În momentul de față trebuie să fac tratament”, a povesti Mircea Sandu pentru GSP.

Noul cancer îl obligă pe Mircea Sandu să urmeze un tratament intensiv. El trebuie să ia nu mai puțin de 38 de pastile, zilnic. „Dimineața iau 12 pastile. La prânz, alte 7. Seara, ceva mai multe, 17 pastile. O să trec eu și peste asta, nu mă doboară pe mine un cancer”, a mai declarat fostul șef al Federației române de Fotbal (1990 – 2014). În prezent, Mircea Sandu este membru cu drepturi depline în Comitetul Executiv al UEFA, încă din anul 2007.

Sursa foto: Evz.ro