Mirela Vaida este de neoprit. Ce a reușit să le facă rivalilor, este incredibil

Mirela Vaida este de neoprit. Ce a reușit să le facă rivalilor, este incredibil
Nici măcar problemele cu agresoarea care a intrat peste ea în studio, în timpul emisiunii, nu au reușit să o încetinească măcar. Amintim că în primăvară, cunoscuta prezentatoare s-a trezit, în direct, cu o femeie dezbrăcată care a intrat în platou și a încercat să o rănească cu o piatră.

Cu toate acestea, Mirela Vaida este de neoprit. Cifrele vorbesc de la sine. Practic, e clar pentru toată lumea, nimeni nu o poate întrece când vine vorba de audienţe la nivel naţional. PRO TV şi Kanal D nu au avut nicio şansă, nici joi după-amiază. Antena 1 cu Acces Direct a avut, din nou, cele mai bune cifre de audienţă.

Antena 1 a dat din nou lovitura cu emisiunea Acces Direct, prezentată de către Mirela Vaida. Cei de la PRO TV şi Kanal D nu au avut nicio şansă pe tronsonul orar 17.00-19.00, când a fost emisiunea Acces Direct. Cifrele de audienţă de la nivel naţional spun totul.

Mirela Vaida este de neoprit

Mirela Vaida a dat din nou marea lovitură cu Acces Direct. Subiectele emisiunii care a început la ora 17.00, i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură. Cifrele de audienţă de la nivel naţional, consultate de către Capital.ro spun totul.

Chiar din primele două tronsoane ale emisiunii, Mirela Vaida a spulberat audiențele altor televiziuni, chiar dacă pe PRO TV erau Ştirile, iar pe Kanal D serialul Puterea dragostei. 4,5 şi 5,5 a avut Acces Direct între 17.00 şi 17.30, la distanţă de Ştirile PRO TV şi Kanal D.

De altfel, dominarea Acces Direct a continuat şi pe ultimele două tronsoane de audienţă ale orei 17.00. 5,5 şi 4,7 a obţinut Mirela Vaida, în timp ce PRO TV şi Kanal D nu au avut nicio şansă să se apropie de cifrele de audienţă la nivel naţional ale Antenei 1.

Mirela Vaida l-a bătut şi pe Cabral

Şi după ora 18.00, cifrele de audienţă la nivel naţional au fost de partea Antenei 1 şi Acces Direct,. Pe PRO TV a început emisiunea Ce spun românii, prezentată de către Cabral, iar la Kanal D a continuat a doua oră din serialul Puterea Dragostei.

Prima jumătate a orei 18.00 a continuat să aparţină Acces Direct, care a avut audienţe de peste 5, în timp ce Cabral şi PRO TV au fost pe locul secund cu 4 şi 3,7. Kanal D a completat podiumul. Singurul slot de audienţă al orei câştigat de Cabral şi de emisiunea Ce spun românii a fost între 18.30 şi 18.45. 5 a avut PRO TV, în timp ce Acces Direct, dpar 4,5. Totuşi, şi ultimul tronson de audienţă al orei 18.00 a aparţinut tot Mirelei Vaida cu Acces Direct. În tot acest interval, Kanal D a fost pe locul trei.

Sursa foto: Instagram

Mama Biancăi Drăgușanu s-a angajat la stat. E subordonata ministrului Raluca Turcan

Recomandarile noastre