Prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida, a făcut publică decizia pe care a luat-o. Cea care a doborât recordurile de audienţă cu Vulpiţa şi Viorel a dezvăluit în direct la Antena 3, în emisiunea Sinteza Zilei, că nu şi-a trimis copiii la grădiniţă. Practic îi ține acasă pe Clara și Vladimir de la începutul stării de urgență.

Gazda emisiunii Acces Direct şi-a motivat hotărârea motivând slaba pregătire a autorităţilor locale cu privire la acest moment. Mirela Vaida spune că s-a consultat cu soţul ei şi ambii au decis ca micuţii să evite grădiniţa cel puţin până când nu vor fi luate măsuri minime pentru siguranţa copiilor.

Astfel, Carla și pe Vladimir nu vor merge la grădiniţă. Mirela Vaida a fost foarte revoltată şi din cauza faptului că părinții trebuiau să cumpere din banii lor multe dintre produsele necesare grădiniţei.

Marea nemulțumire a Mirelei Vaida

„Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat. Nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală…


Absolut uluitoare Raquel Welch, la  80 de ani! Să vedeți cum arată o divă adevărată

Una din marile sportive din circuitul WTA s-a pozat topless


Şi, aseară (n.r. – duminică 13 septembrie 2020) eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei vor fi în siguranță. Copiii nu îi am la o grădiniță privată, ci la una de stat într-o comună din județul Ilfov, una renumită, o comună mare. Din lipsă de bani, că înțelegem că nu sunt bani niciodată, mai ales acum în pandemia asta care ne-a luat total pe nepregătite, noi nu avem un asistent medical sau un medic care să trieze copiii la intrare.

Vorbesc la nivel general: nu s-au primit nici măștile mult promise, nici tabletele mult promise, nu s-au primit nici măcar manualele care lipsesc la foarte multe clase, nu s-au realizat nici minimele condiții de siguranță.

Dacă noi, părinții, nu am fi conștienți că acolo trăiesc copiii noștri 3, 4 ore pe zi, un an și că acolo trebuie să fie un mediu în care lor să li se asigure nu doar educația, dar sănătatea în primul rând, nu s-ar fi făcut nimic.

Noi, părinții, suntem cei care cumpărăm dezinfectanți, cumpărăm măști, cumpărăm prosoape de unică folosință, cumpărăm tot ceea ce trebuie să ne știm copiii în siguranță”,  a declarat Mirela Vaida, ieri seara.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp