”Miresele sinucigașe” din hotelul bântuit. Și-au luat viața în aceeași cameră la 20 de ani distanță

”Miresele sinucigașe” din hotelul bântuit. Și-au luat viața în aceeași cameră la 20 de ani distanță
De-a lungul anilor numeroase vedete și politicieni de renume s-au cazat în hotelul colonelului Driskill, din Austin, Texas. Însă, vin și turiști care vor să aibă experiențe paranormale. Spun că aud cum se târăsc spiritele răzbunătoare. Se feresc de camera 525.

În Austin, capitala statului Texas, Statele Unite ale Americii, chiar în centru se află un hotel faimos. A fost deschis în 1886 de baronul vitelor, colonelul Jesse Driskill. A găzduit de-a lungul anilor numeroase vedete și politicieni de renume. Are o istorie binecunoscută a activității paranormale după moartea mai multor oaspeți. Celebre sunt „miresele sinucigașe”, două femei în luna de miere care și-au luat viața în aceeași cameră la 20 de ani distanță.

Se spune că însuși colonelul Jesse Driskill își verifică din când în când hotelul

”Miresele sinucigașe” din hotelul bântuit

Hotelul Driskill  este faimos și un reper al orașului Austin, Texas. Peste tot lux și confort. Turiștii nu cred că este bântuit, așa cum i s-a dus faima. De la zecile de coloane care căptușesc strălucitor holul, până la podelele de marmură fără pată, hotelul este superb.

Însă, sunt mulți care au mărturisit că au auzit țipete și zgomote ciudate.  Acest loc a fost construit în 1886. Așadar, o istorie lungă, cu povești înspăimântîtoare.

Oamenii locului vorbesc despre tânăra fată care a căzut pe scara mare și a murit. Două mirese s-au sinucis în aceeași cadă din aceeași cameră, la 20 de ani distanță, fix în aceeași zi.

Cine știe dacă aceste povești cu fantome pleacă de la vreun adevăr. Însă, sunt turiști care spun că au auzit cum pe holurile din The Driskill se târăsc spiritele răzbunătoare.

Sunt turiști care spun că au auzit cum pe holurile din The Driskill se târăsc spiritele răzbunătoare
Turiștii se feresc să se cazeze în camera 525

Feriți-vă de camera 525 de la Hotelul Driskill!

O cameră în acest hotel pleacă de la costul de peste 300 de dolari pe noapte. Sunt camere standard, dar și de lux. Aici se țin evenimente, nunți, congrese.

Conceput și construit de colonelul Jesse Driskill, hotelul recent renovat (1996) oferă 189 de camere și apartamente. Însă, turiștii se feresc să se cazeze în camera 525.

Există trei legende principale atașate Hotelului Driskill care au atras atenția vânătorilor de fantome de pretutindeni.

Prima legendă, cronologic, este a unei fete care a murit în 1887 după ce și-a urmărit mingea și a căzut accidental pe scara mare. Turiștii spun că dacă asculți cu atenție pe holuri, poți auzi încă zgomotul chicotitului și a unei mingi care sări pe scări.

A doua poveste este poate cea mai înfiorătoare dintre toate. Povestea „mireselor sinucigașe”. La distanță de 20 de ani, două mirese s-au sinucis în această cameră. Nu se cunosc motivele care le-au făcut să își ia viața în luna de miere. Ambele tragedii au avut loc în camera 525 în cadă.

Se spune că însuși răposatul colonel Jesse Driskill își verifică din când în când hotelul. Sunt mărturii despre mirosul de țigară și luminile care se sting brusc. Unii cred că aceste incidente îl indică direct pe Driskill, care a murit la patru ani după deschiderea hotelului.

Cei mai mulți tind să creadă că multe dintre aceste fenomene inexplicabile sunt doar trucuri pe care mintea ta le joacă atunci când ești speriat.

Sub suprafața strălucitoare și luxoasă, se întâmplă niște lucruri înfricoșătoare. Dacă vă veți plimba prin holurile de pe orice etaj, veți observa că pereții sunt căptușiți cu cele mai înfiorătoare picturi din toate timpurile. Sunt sute, după fiecare colț. Toate personajele par că privesc fix. Sursa: austinot.com

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp