Îți miroase părul a mâncare? Iată restaurantul care te spală gratuit pe cap

Îți miroase părul a mâncare? Iată restaurantul care te spală gratuit pe cap
Nimeni nu suportă ca podoaba capilară să miroasă a mâncare, de aceea patronii unui restaurant s-au gândit la o soluție inedită. Îi vor spăla pe cap pe clienți, gratuit.

Restaurantul oferă clienților fideli o spălare gratuită a părului. O metodă extraordinară pentru ca toată lumea să fie fericită.

Chinezii reușesc mereu să surprindă întreaga lume, dar la așa ceva chiar că nu s-ar fi așteptat nimeni. De data aceasta este vorba despre un restaurant numit HaiDiLao din Wuxi, China. Restaurantul este specializat în hotpots și are ceva ciudat care se întâmplă după ce clienții servesc cele mai bune preparate culinare. Au lansat un serviciu de spălare a părului pentru clienții lor nu suportă ca podoaba capilară să miroasă a mâncare.

A fost lansat serviciul de șamponare

„HaiDiLao, cel mai mare lanț de restaurante hotpot din China, a lansat recent un serviciu de șamponare la unul dintre restaurantele sale din Wuxi, provincia Jiangsu. Experiența asemănătoare unui salon de coafură este disponibilă doar pentru clienții fideli care acumulează suficiente puncte de loialitate, numite „monede Lao”, cheltuind destui bani în locațiile HaiDiLao.”, susține Oddity Central.

Clienții au parte și de un masaj al scalpului, ca la carte

Experiența a fost salutată ca fiind „luxoasă”. Clienții pot alege dintr-o varietate de șampoane și primesc, de asemenea, un masaj relaxant al capului în timp ce un expert profesionist în coafură lucrează la părul lor.  Fiecare monedă Lao valorează un yuan (R2,58) și, deși serviciul de coafură se află încă în faza de testare, acesta a avut o evoluție destul de bună, iar oamenii se înghesuie la restaurant pentru a face rezervări.

Și e foarte posibil ca „rețeta” să fie adoptată și de alte restaurante. Îndepărtarea mirosului de mâncare de pe părul clienților după masă pare o idee excelentă și face parte dintr-o schimbare mai amplă a lanțului gigant de hotpoturi în industria serviciilor de înfrumusețare. În trecut, restaurantele HaiDiLao au început să ofere servicii de manichiură, pedichiură și machiaj ca modalitate de a atrage noi afaceri. Cine știe cu ce vor veni în continuare?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre