Misha, mama fetiței lui Connect-R, a vorbit despre plăcerile vinovate. Una e foarte costisitoare

Misha, mama fetiței lui Connect-R, a vorbit despre plăcerile vinovate. Una e foarte costisitoare
E una dintre cele mai frumoase cântărețe ale României, dar ca să arăți atât de bine ca Misha trebuie să faci mari eforturi. Cum procedează mama fetiței lui Connect-R când e vorba de vreo... plăcere vinovată.

Misha, mama fetiței lui Connect-R a spus întotdeauna lucrurilor pe nume. Recent, frumoasa cântăreață a mărturisit că are două plăceri vinovate, iar una dintre ele e mâncarea.

Misha susține că are perioade în care ar mânca tot ce găsește în frigider, apoi urmează o perioadă în care nu mai are poftă de nimic. Așa că în ultimele două luni, a reușit să pună două kilograme, dar nu-și face probleme, convinsă fiind că va scăpa rapid de acestea, așa că silueta pentru care e atât de admirată nu va fi deloc afectată.

„Aș devora frigiderul”

”Plăcerea mea vinovată este mâncarea!  În ultimele două luni cred că am pus două kilograme pe mine, mănânc orice, am perioade când aș devora frigiderul și apoi mă satur de tot și câteva săptămâni nu mai am pofte nesănătoase”, a mărturisit Misha pentru Click!

Cum reacționează când e stresată

Mai costisitoare sunt momentele în care e stresată, pentru că atunci Misha dă fuga la shoopping. Și atunci cumpără tot ce-i place dar, pentru că e fată isteață, nu aruncă niciodată banii pe prostii. ”Am perioade când mai fac excese. Știi când cheltui mulți bani pe haine? Când sunt stresată! Am impresia că așa mă calmez și încep și fac cumpărături. Slavă Domnului că iau lucruri de care chiar am nevoie. Nu cumpăr lucruri doar de dragul de a lua și să nu port!”, a dezvăluit Misha.

Ce plăceri vinovate are Misha

„Nu a putut să treacă peste trădare”

Connect-R și Misha au fost căsătoriți timp de cinci ani și păreau extrem de fericiți. Din nefericire însă, artistul a înșelat-l, iar cântăreața nu a putut să ierte niciodată acest lucru. Artistul a recunoscut acest lucru în cartea pe care a scris-o recent. „Poți să stai lângă o persoană și evoluția ei spirituală să aibă altă viteză.

A ta sau a ei! Poți să nu mai fii în sincronicitate cu partenerul sau partenera. Divorțul s-a întâmplat pentru că modul meu de a fi nu mai corespundea cu modul ei de a fi. Cea mai mare problemă a fost faptul că sunt un tip indisciplinat.

„Modelul soției mele de bărbat și de tată este tatăl ei. Socrul meu se pricepe la tot ce trebuie reparat și întreținut într-o casă”

Totuși, indisciplina mea nu ar trebui să fie un necaz pentru nimeni. E modul meu de a fi. Las pantalonii în mijlocul casei, nu spăl vasele, nu schimb un bec. Dar, cumva, am grijă să plătesc pe cineva care să strângă în urma mea, o femeie care să facă curat în casă. Modelul soției mele de bărbat și de tată este tatăl ei.

Socrul meu se pricepe la tot ce trebuie reparat și întreținut într-o casă. În plus, peste această inabilitate a mea de a face lucruri în casă și a fi mai ordonat mai există ceva și o recunosc pentru cartea asta. Vreau să fiu supersincer. Soția mea putea trece peste lucrurile despre care v-am vorbit, dacă nu ar fi avut o neiertare mult mai puternică, pe care, evident, eu am provocat-o. E vorba de trădare”, este povestea spusă de Connect-R.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre