Miss România, ținută regală la marea finală din Israel

Miss România, ținută regală la marea finală din Israel
12 decembrie este un moment cu totul special pentru Miss România 2021. Iată ce rochie va îmbrăca în cadrul marii finale din Israel!

Carmina Olimpia Coftas, fostă prezentatoare TV, este tânăra care va reprezenta România pe 12 decembrie la Miss Universe World.

Miss România, ținută regală la marea finală din Israel

Rochia pe care Miss Universe România o va îmbrăca pe scena marii finale din Israel a fost arătată pentru prima dată unui public restrâns la Ambasada Israelului la București. Este vorba de o ținută cu totul și cu totul specială, în valoare de 200.000 de dolari, care a fost inspirată din veșmintele Reginei Maria a României.

Cine a creat superba rochie

Designerul care a reușit o asemenea frumusețe este israelianul Aviad Arik Herman. Acesta a lucrat timp de trei luni la rochia realizată din brocart fin și broderie de lux cu motive românești. Interesant este faptul că aceasta are brodate nu mai puțin de 10.000 de cristale Swarovski în culorile drapelului României.

Designerul a vrut prin această creație unică să aducă un tribut portului național românesc, mai ales că bunicul lui s-a născut în România. De asemenea, coroana pe care o va purta Carmina este inspirată din tiara pe care a purtat-o cea mai iubită regină a României.

Cine este Miss Universe 2021

Considerată cea mai frumoasă femeie din România, Carmina Olimpia Coftas, Miss Universe 2021, are 21 de ani, e studentă în anul 3 la Facultatea de Istorie, fostă prezentatoare TV și își dorește să devină profesor universitar. Carmina a lucrat pentru designeri celebri din România, precum Cătălin Botezatu, Romanița Iovan și Delia Lazăr.

„Am absolvit Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș și acum sunt studentă în anul I la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității ”Babeș-Bolyai”, specializarea Istorie. Îmi doresc să devin profesor universitar de istorie.

Cât despre hobby-ul meu, modellingul, l-am început la vârsta de 14 ani în urma unui casting al agenției City Models Cluj, la care activez și acum. (…) Alte două mari pasiuni ale mele sunt muzica și sportul. (…)”, a declarat tânăra cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: romaniatv