De-a lungul anilor, Becali s-a remarcat pentru lejeritatea cu care a făcut declarații, multe din ele la limită, dar acum a decis să devină pustnic, și să nu mai dialogheze cu nimeni din mass-media.

„Gigi nu mai dorește să vorbească să apară în spațiul public niciodată. Este o alegere personală, e calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța la această cale. Probabil, de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit. Voi spune ce voi avea de spus, dar chiar dacă voi fi jignit, nu voi mai răspunde cu jigniri, pentru că am ajuns la vârsta în care să pun punct unui capitol din viața mea”, a declarat MM Stoica la ProX.

Becali nu a avut COVID-19

Acesta a făcut lumina și în ce privește presupusele probleme de snătătate ale finanțatorului FCSB. Referitor la informaţiile conform cărora Gigi Becali ar fi fost infectat cu COVID-19, MM Stoica a afirmat: „N-a avut nicio problemă.

Când aveam etajul transformat în spital la bază, intra acolo cu mască, fără mască, nu contează, și fără nicio teamă că se poate infecta. Nu a avut niciodată. S-a testat, a fost negativ, n-a avut nicio problemă. Este o invenție, am citit și eu asta”.

FCSB poate cădea un loc în clasament

Echipa lui Gigi Becali, FCSB se află pe locul 4 în clasamentul din Liga 1, cu 9 puncte, la egalitate cu Poli Iași. Totuși, gruparea roș-albastră poate pica pe locul 5 după etapa cu numărul cinci, dacă FC Botoșani reușește să se impună în fața celor de la Hermannstadt.

Pentru FCSB urmează meciul cu Dinamo din etapa a 6-a, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21.00, partida urmând să poată fi urmărită live online pe ProSport și la TV pe Digi Sport, Look Plus și Telekom Sport.

Sursa foto: Instagram

Primele imagini din noul film al lui George Clooney. Când apare

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp