Moment penibil pentru fiica Madonnei. Agenții de securitate nu au fost impresionați de statutul ei

Moment penibil pentru fiica Madonnei. Agenții de securitate nu au fost impresionați de statutul ei
Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a avut parte de momente absolut jenante la un eveniment de modă la care a ajuns cu întârziere. Agenții de securitate nu au fost impresionați de statutul ei de vedetă și au ținut-o la ușă.

Tânăra de 26 de ani a ajuns la locul de desfășurare a evenimentului din New York la doar câteva momente după ce ușile s-au închis pentru la prezentarea Marc Jacobs. Incidentul umilitor a avut loc la doar doi ani după ce Lourdes a fost numită imaginea campaniei de primăvară 2021 a brandului de modă. Ceilalți invitați au rămas stupefiați când a fost respinsă, iar unul dintre ei l-a întrebat pe agentul de securitate: „Nu știți cine este?”.

Bărbatul cu care a sosit a fost văzut vorbind cu paznicii timp de peste un minut, dar el și Lourdes au fost informați în repetate rânduri că evenimentul era „închis” și că accesul lor nu mai e posibil. În timp ce Lourdes a încercat să intre în spectacol, au putut fi auzite persoane care încercau să le spună paznicilor cine este ea. „Lăsați-o să intre, ea este păpușa!”, se plângea unul dintre ei, în timp ce un alt spectator uimit întreba: „Nu știți cine este?”.

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound – New York Mickey

Eforturile lor au ajuns la un punct culminant atunci când au început să scandeze în mod repetat: „Lăsați-o să intre!”, doar că Lourdes a fost oricum respinsă.

Prezentare de modă exclusivistă, în lipsa fiicei Madonnei

Lourdes a renunțat să mai insiste și a plecat, protejându-și fața cu o mână. Fiica Madonnei venise îmbrăcată pentru spectacol într-o ținută de blugi care îi punea în evidență bustul generos și o haină asortată ruptă, care îi aluneca la modă pe brațe. Accesorizată cu o geantă de mână din denim, ea s-a încălțat cu o pereche de cizme stiletto ca să pară înaltă. Lourdes și-a ascuțit trăsăturile inconfundabile cu machiaj și și-a lăsat șuvițele de păr negru, lung și luxuriant, să cadă liber peste umeri.

Desfășurat la istoricul Park Avenue Armory, show-ul Marc Jacobs a găzduit o listă exclusivistă de invitați care le-a inclus pe Emily Ratajkowski, Nicky Hilton Rothschild și Ashley Graham, arată Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre