Momente cumplicate pentru Viviana Sposub. George Burcea bate în retragere

Momente cumplicate pentru Viviana Sposub. George Burcea bate în retragere
Viviana Sposub și George Burcea nu mai sunt ca altădată? Ce să se fi întâmplat între cei doi?

Frumoasa Viviana Sposub și George Burcea au o relație de doi ani și toată lumea spera să-i vadă în fața altarului. Ceva însă s-a schimbat.

Momente cumplicate pentru Viviana Sposub. George Burcea bate în retragere

Odată cu divorțul de Andreea Bălan, toată lumea se gândea că George Burcea va face pasul cel mare cu Viviana Sposub. Dacă în trecut declara sus și tare că e femeia vieții lui și o vrea de soție, Burcea s-a sucit și nu se grăbește cu căsătoria. În aceste condiții, toată lumea e curioasă să vadă cât de puternică este iubirea dintre ei și dacă vor rezista împreună.

„Și cred că este timpul ca eu să nu mă mai grăbesc în ceea ce privește căsătoria”

”Nu sunt bărbat liber pentru că sunt cu Viviana! Eu cred că lucrurile trebuie luate pas cu pas, sincer. Și cred că este timpul ca eu să nu mă mai grăbesc în ceea ce privește căsătoria. Cred că e nevoie de timp și de răbdare.

Nu știu când se va întâmpla, nu ne dorim să ne grăbim. Îmi doresc să se termine procesul, urmează un apel sau ceva din cealaltă parte, vom vedea ce se va întâmpla la apel, în toamnă, iar apoi vom lua o decizie. Normal că am vorbit cu Viviana despre acest subiect, suntem împreună de un an și șapte luni totuși”, a mărturisit George Burcea, pentru Fanatik.

Burcea se gândește și la al treilea copil

Cu ceva timp în urmă însă, fetițele lui Burcea au cunoscut-o pe Viviana și se înțeleg foarte bine. Iar dacă relația lui cu prezentatoarea va decurge așa cum își dorește, actorul se gândește și la al treilea copil. Ar fi extrem de fericit dacă ar veni pe lume tot o fetiță…

”Am prezentat-o și copiilor mei, de fapt este singura parteneră pe care am prezentat-o, Viviana fiind și singura din viața mea. Nu unul, doi, trei, patru parteneri, eu le-am prezentat o singură parteneră. Și, sper eu, așa va și rămâne. Sincer, eu m-am îndrăgostit de cele două fete ale mele, adică dacă ar fi să aleg, parcă aș alege tot o fată.

Dar niciodată nu se știe ce va fi, dar nu sunt genul care să insiste pe ideea că trebuie numele dus mai departe. Important este ca el sau ea să fie sănătos. Iar apoi, la fel de important, este să te înțelegi cu partenerul, au nevoie de sănătatea emoțională a părinților”, s-a destăinuit Burcea.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre