Momente de panică la Survivor România 2021, cineva a ajuns la spital

Momente de panică la Survivor România 2021, cineva a ajuns la spital
Un concurent al celebrului show TV a fost transportat de urgență la spital. Despre cine este vorba și cum a ajuns într-o astfel de situație în show-ul care a spart audiențele

Au fost cu adevărat momente de panică la Survivor România 2021, aseară. În timp ce mai bine de două milioane de telespectatori au stat lipiți de televizor pentru a urmări show-ul, unul din concurenți a necesitat intervenția de urgență a medicilor.

Survivor Romania 2021, reality-ul prezentat de Daniel Pavel, își consolidează supremația în inimile românilor. Sâmbătă seara, peste doua milioane de români (2.028.000) din întreaga țară au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării emisiunii, cel de-al doilea joc de Imunitate, succedat de cel de-al doilea Consiliu de nominalizare. 2.583.000 de fani ai show-ului au fost cu ochii pe Kanal D în minutul de aur, înregistrat la ora 22,05.

Momente de panică la Survivor România 2021

Survivor România 2021 îi pune la încercări grele pentru concurenți. Aflați în Republica Dominicană, aceștia au de făcut față unor situații extrem de dificile. Atât răbdarea cât și starea lor psihică sunt testate. Seara trecută, Starlin a suferit o accidentare gravă și a fost transportat de urgență la spital.

Imediat după încheierea duelului Razboinicul Starlin a început să se simtă foarte rău. Colegii săi s-au alarmant și au chemat de urgență medicul pentru a-i acorda primul ajutor. Se pare că tânărul a suferit o accidentare destul de gravă la o mână în timp ce împingea cu forța bârna împotriva adversarilor săi. Presiunea a fost prea mare chiar și pentru Starlin. „Nu-mi mai simt mana!”, a strigat Starlin, chiar înainte ca starea sa să se înrăutățească.

Medicii au intervenit prompt

Totul s-a terminat cu bine atunci când medicii au intervenit și au decis să-l transporte pe tânăr la spital pentru a-i acorda îngrijirile medicale de care avea nevoie. Medicii s-au mobilizat pentru a interveni la timp.

De menționat este faptul că Starlin este unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa Razboinicilor. Mariano Starlin Belen Medina este originar din Republica Dominicană, are 37 de an, 1,78 metri înălțime, 89 de kilograme și este hotărât să îşi pună limitele la încercare. A studiat Psihologie industrială şi Resurse umane. Este căsătorit cu o româncă şi împreună au o fetiţă de 5 ani. Se pare însă că dragoste pentru România l-a făcut să rămână în țara noastră.

Momentele dramatice continuă și ele. Pe lângă accidentarea de sâmbătă seară, o altă concurentă va trece prin momente cumplite.

Sursa foto: Instagram

Vor urma onoruri militare. US Navy a pierdut o legendă vie

Recomandarile noastre