Avem ce vedea în această seară la concursul „iUmor” din această seară. Concurenții se vor da peste cap să uimească jurații. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat deținători de recorduri mondiale.

Momente de record mondial în fața juraților de la „iUmor”

Seară interesantă la „iUmor”, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1. Concurenți cu greutate și experiență în doborârea de recorduri mondiale vor apărea în fața celor trei jurați.

Leonardo Costache ”Leo Jaws” deține deja două recorduri pentru ridicat greutăți cu dinții, iar duminică seara, în fața juraților „iUmor”, va încerca să îl doboare pe cel de-al treilea. Astfel, Leo va încerca să ridice o greutate de 101 kilograme folosindu-se doar de dinți, pentru cel puțin 10 secunde.

Deținătorul a două recorduri mondiale Adrian Mihai va face și el o demonstrație de forță sfărâmând tot ce îi iese în cale, în timp ce Adriana Geamănu va dovedi că fetele nu se lasă nici ele mai prejos!

Adriana Geamănu este cea mai puternică femeie din România și deținătoarea unui record mondial la cărat greutăți. Delia a fost impresionată de prestația instructoarei de fitness: ”Așa arată o femeie puternică, nu vă mai bateți cu pumnul în piept!”.

Cine va câștiga concursul ”iUmor”

Rămâne însă de văzut cum vor juriza Delia, Mihai Bedeac și Cheloo aceste numere pline de forță! Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.


Efectele divorțului. Care sunt cele mai mari probleme care apar la părinți și copii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri