Momente teribile într-o familie de jurnaliști. E doliu și se varsă lacrimi amare. Fiica se revoltă împotriva medicului legist

Momente teribile într-o familie de jurnaliști. E doliu și se varsă lacrimi amare. Fiica se revoltă împotriva medicului legist
E doliu la radoiul public. A murit un fost jurnalist, iar înmormântarea a trebuit amânată. Iuliana Marciuc trece printr-o dramă teribilă. Vedetele noastre transmit mesaje de îmbărbătare și condoleanțe, sunt alături de familia îndurerată.

Îndrăgita vedetă de televiziune Iuliana Marciuc este devastată de durere. Ea și-a pierdut tatăl, dar drama nu s-a oprit aici. Prezentatoarea TV nu își poate înmormânta părintele, deocamdată. Iar motivul este unul de-a dreptul revoltător.

Cunoscutul jurnalist de radio Alecu Marciuc, tatăl Iulianei Marciuc, s-a stins din viață în acest sfârșit de săptămână. Anunțul trist a fost făcut chiar de fiica acestuia pe internet. Partenera lui Adrian Enache a scris un mesaj emoționant pentru părintele său. Potrivit acesteia, inima bărbatului care i-a dat viață a încetat să mai bată vineri după-amiază.

Iuliana Marciuc și tatăl ei, Alecu, au avut toată viața o relație specială. Fiica a deprins de la tatăl său dragostea pentru presă și i-a călcat pe urme. Pentru ea, tatăl era „cel mai puternic leu”. Vedeta a povestit cum s-a sfârșit din viață părintele ei.

„Tatăl meu iubit, soț devotat, bunicul cu cel mai cald zâmbet, omul de radio Alecu Marciuc. Cel mai puternic „leu” a devenit brusc fragil și a dorit să plece înainte de a începe chinul. Inima lui mare i-a cedat ieri în jurul orei 17.00, iar acum este liniștit. Rugați-vă pentru multă lumină în drumul lui spre lumea de la „Hotarele posibilului”, unde știa sigur că-l așteaptă un nou început. Voi pregăti eu, singură, volumul trei al cărților cu acest titlu al cărui autor este…”, a anunțat vedeta TV.

Din calitatea sa de jurnalist, Alecu Marciuc a promovat intens România

Alecu Marciuc a fost un jurnalist radio dintotdeauna pasionat de fenomenele paranormale și de extratereștri, motiv pentru care fiica acestuia, Iuliana Marciuc, a postat o fotografie în care bărbatul apare lângă o figurină OZN.

Așa cum transmit foștii săi colegi de radio, Alecu Marciuc „şi-a legat numele la Radio România Internaţional (RRI) de organizarea unor concursuri de cultură generală, dotate cu premii, un excelent mijloc de promovare a României, prin care ascultători RRI din 20 de state ale lumii au câştigat excursii în România şi au devenit prieteni adevăraţi ai ţării noastre. Din aceste excursii şi din interviurile acordate de câştigători a rezultat volumul colectiv bilingv, în română şi engleză, “Depărtările nu ne vor despărţi niciodată”.

Fosta președintă a Radioului Public a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Un bun coleg si un om extraordinar a plecat cu discretie… ne va lipsi zambetul sau! Condoleante familiei si prietenilor apropiati!”

Împătimit de Fenomenul OZN, Alecu Marciuc este autorul volumelor din seria „La hotarele posibilului”, în care a oferit publicului articole, interviuri şi materiale de arhivă, multe dintre ele publicate în presa scrisă şi difuzate la radio. Alecu Marciuc a fost membru şi purtător de cuvânt al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate (ASFAN)”.

În calitatea sa de bunic, fostul jurnalist s-a implicat activ în creșterea nepotului său, David, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache, pe care l-a iubit infinit.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre