Monica Anghel și-a contactat avocații. Cine și-a bătut joc va plăti cu vârf și îndesat, promite artista

Monica Anghel și-a contactat avocații. Cine și-a bătut joc va plăti cu vârf și îndesat, promite artista
Monica Anghel a ajuns să fie invidiată de multe doamne și domnișoare pentru silueta pe care o afișează.

A făcut mari eforturi pentru a ajunge în acest moment, dar Monica Anghel nu s-a gândit niciodată că ar exista cineva care să profite de pe urma ei.

Și totuși, există persoane care se folosesc de imaginea celebrei artiste pentru a promova diverse produse pentru slăbit. E vorba de câteva site-uri fantomă care au început să se folosească de fotografiile Monicăi. După ce cântăreața a aflat despre ce e vorba, a promis că lucrurile nu vor rămâne așa, iar cel care a greșit, va plăti pentru tot ce a făcut.

“Am aflat de la diverse persoane care au folosit picături din astea că le-a fost extrem de rău din cauza lor”

„Rezultatul meu într-o lună: -24 de kilograme. Împărtăşesc reţeta mea”, cam așa sună reclamele care apar pe rețelele sociale la acele produse. Nimic nu este adevărat, sunt mulţi care se folosesc de imaginea mea fără ca eu să ştiu, este incredibil ce se întâmplă!

Nici asta nu este adevărată, mai sunt tot aşa nişte reclame cu nişte picături cu diverse nume… Problema este că oamenii cumpără şi am aflat de la diverse persoane care au folosit picături din astea că le-a fost extrem de rău din cauza lor”, a declarat Monica Anghel pentru Click.

A amenințat cu judecata

Pentru că nu suportă ca cineva să-și bată joc de imaginea ei, artista susține că și-a contactat avocații și va apela la ajutorul justiției. „Am tot vorbit cu avocaţii şi am aflat că aceste site-uri sunt fantomă, nu sunt din România, aşa că vom vedea cum putem să le găsim, pentru a le acţiona în judecată!”, a mărturisit vedeta.

În altă ordine de idei, artista le spune celor care o judecă că a slăbit mult prea mult că știe exact ce să facă cu trupul ei și se simte foarte bine. „Eu, anorexică?! Nu sunt foarte slabă. Am 60 de kilograme. Nu arăt ca un manechin pentru că ele au zece kilograme sub înălţimea lor. Ar trebui să am 55 de kilograme să fiu ca ele, dar este un pic cam puţin. Dar, dacă aş mai slăbi încă vreo trei kilograme ar fi perfect”, a amintit vedeta la sfârșitul anului trecut.

Recomandarile noastre