Monica Bârlădeanu, după 10 ani de relație cu Bobby Păunescu: „Nu știu ce înseamnă dragostea adevărată”. Mărturisiri dureroase

Monica Bârlădeanu, după 10 ani de relație cu Bobby Păunescu: „Nu știu ce înseamnă dragostea adevărată”. Mărturisiri dureroase
A fost întotdeauna extrem de discretă cu viața ei personală, dar acum Monica Bârlădeanu și-a pus sufletul pe tavă.

Frumoasa Monica Bârlădeanu a spus lucruri neștiute despre copilărie și iubire. Declarațiile ei sunt tulburătoare.

Au format un cuplu timp de 10 ani și nimeni nu-i vedea despărțiți vreodată. Motivul rupturii ar fi fost o a treia persoană, însă nu s-a confirmat niciodată acest zvon. Cu atât mai mult cu cât cel care nu și-a văzut de casă ar fi fost chiar Monica.

Milionarul Bobby Păunescu a declarat la acel moment că a fost vorba de… un interes!

„E foarte greu de răspuns de ce s-a terminat relația cu Monica Bârlădeanu, pentru că nu avem un motiv clar. Așa a fost să fie. Mi-e greu să dau definiții, pentru că, așa cum spuneam, partea sentimentala e singura parte din viața mea în care încerc să nu am reguli, să nu dau definiții.

Și dacă mă tem că femeile mă plac pentru bani, ce pot sa fac?! Interesul e din ambele părți. Orice relație e bazată pe un interes. Acum, că e vorba de bani, de frumusețe, de dragoste, de faimă, orice”, a spus el.

Monica Bârlădeanu, confesiuni sincere. Pe cine a fost geloasă și ce nu ar putea ierta niciodată unui bărbat

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, talentata Monica Bârlădeanu a vorbit extrem de deschis despre lucrurile care au marcat-o în copilărie. Vedeta a afirmat că nu a știut niciodată ce înseamnă dragostea adevărată, pentru că a avut parte în viață de multe momente de iubire falsă. Mai mult, aceasta a povestit și care e persoana pe care a fost geloasă.

„Avem mulți preoți în familie”

„La Iași aveam un apartament de trei camere, am crescut într-o familie de 5, 3 copii și doi părinți, eu fiind cea mijlocie și evident că am fost a doua mămică a lui Petru (n.r. fratele ei mai mic cu 7 ani). Petru e unul dintre cei mai mișto oameni pe care i-am cunoscut, indiferent că e frati-miu sau nu.

Am și fost geloasă pe el. În momentul în care s-a născut, eu eram cumva mascota familiei. Noi avem o familie tare numeroasă, a făcut maică-mea un recensământ și cred că suntem vreo 94-96 de oameni. Avem mulți preoți în familie. Așa, eu eram cea mai mică din familie și, dintr-o dată, toată lumea trecea prin fața mea și se ducea la pruncul Petru. (…)

Cele mai faine amintiri sunt de la țară, cu gașcă, cu verișori, cu dormit în fân. Știam tot ce înseamnă munca de grădină”, își amintește Monica Bârlădeanu.

„Cred în relații profunde și adevărate”

Ar putea să ierte multe unui bărbat, chiar și trădarea, însă cine face acest lucru o va pierde pentru totdeauna. Pentru că Monica își dorește o relație profundă și adevărată, nu de altceva dar până acum nu a cunoscut ce înseamnă dragostea adevărată.

„Eu sunt capabilă să iert absolut orice, dar asta nu înseamnă că putem rămâne împreună. Dacă e vorba de o trădare, eu te iert, că toți greșim, dar acest lucru devine incompatibil cu natura cuplului în care eu vreau să fiu. (…) Cred în relații profunde și adevărate.

Eu nu știu ce înseamnă dragostea adevărată, dar știu că am văzut multă dragoste falsă. Cred că am început să mă uit și la iubirea asta contemporană, care e un fel de troc. Dau afecțiune, ca să primesc afecțiune. E o tranzacție. Mi-am dat seama că partenerul tău trebuie să fie cineva care înțelege iubirea în același fel cu tine” s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram