Monica Gabor a fost traficată și dată lui Nuțu Cămătaru. Acum o confirmă și el. Declarațiile înfiorătoare ale Monicăi la Poliție

Monica Gabor a fost traficată și dată lui Nuțu Cămătaru. Acum o confirmă și el. Declarațiile înfiorătoare ale Monicăi la Poliție
Monica Gabor a trecut prin traume greu de imaginat, în adolescență. Frumusețea ei a atras ca un magnet interlopii din Bacău, iar aceștia au profitat atât de naivitatea ei de copilă, cât și de faptul că provenea dintr-o familie dezbinată. Astăzi, Nuțu Cămătaru readuce atenția asupra dosarului de trafic de minore în care fosta doamnă Columbeanu a fost victimă.

Monica Gabor ar fi avut, probabil, o soartă mult mai dură dacă nu ar fi fost „salvată” de Irinel Columbeanu. Mai bătrân ca ea cu peste douăzeci de ani.

Monica Gabor a fost traficată și dată lui Nuțu Cămătaru. Acum o confirmă și el. Declarațiile înfiorătoare ale Monicăi la Poliție

Fostul milionar de la Izvorani i-a remarcat și el frumusețea și a decis să o scoată din mediul îngrozitor în care aceasta și-a petrecut adolescența. Columbeanu nu a „salvat-o” doar pe ea, ci și pe sora ei, Ramona, pe care a adus-o la București.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor

În primii ani de relație, desfășurați în fața camerelor de luat vederi – deoarece soții Columbeanu se simțeau atrași de lumea reflectoarelor – nu s-a știut de drama Monicăi. Însă atunci când peștele a fost judecat pentru faptele sale, în 2003, în instanță s-a prezentat și o declarație a Monicăi Gabor. Avea doar 16 ani la momentul în care peștele Damaschin, decedat între timp, a încercat și a și reușit să profite de ea.

Detaliile sunt înfiorătoare: „M-a violat”

Au fost foarte multe mărturii depuse de mai multe tinere, care au povestit cum Damaschin le-a promis ca vor ajunge in luminile rampei, insa in realitate le-a vindut unor interlopi.

Monica Gabor, fotografiata în cadrul unui club. Imaginea a fost prezentată de presă în urmă cu 10 ani.

Nuțu Cămătaru confirmă! „Era varză!”

Cu ocazia lansării unei cărți despre viața sa, scrisă de Codin Maticiuc, Nuțu Cămătaru a făcut dezvăluiri despre traficarea Monicăi de către Damaschin, interlop celebru în Bacău. Nuțu Cămătaru susține că a avut cu aceasta o reație „pasageră”:

”Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, povestește Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor.

Monica Gabor: „A spus părinților mei că a răpit-o pe sora mea mai mică!”

Ramona e sora mai mică a Monicăi. Tatăl lor nu a reușit să le scape din ghearele interlopilor, Ba mai mult, unii au spus că nici măcar nu a încercat. Relația dintre tată și surorile Gabor era tensionată la vremea aceea. Între timp, bărbatul s-a stins din cauza unei boli incurabile.

Continuarea declarației Monicăi Gabor împotriva lui Damaschin îți dă fiori reci

“Am fost plasata la o masa unde era Corneliu Iacobov si un om de afaceri din Slanic Moldova si prostituatele de la clubul lui Ovidiu Hasan. Corneliu Iacobov mi-a propus sa merg cu el intr-o camera a vilei unde ne-am dus ulterior, sa intretinem relatii sexuale, iar eu am refuzat spunandu-i ca eu am inteles de la Dinu ca trebuie sa-i tinem doar companie”

Pentru refuzuri, Monica era agresată și amenințată. Când nu revenea la el, peștele îi amenința părinții.

(…) “Dinu a sunat apoi pe telefonul fix si a spus parintilor mei ca a rapit-o pe sora mea mai mica si ca doreste ca eu sa ma intorc la el, iar ei i-au spus ca nu stiu unde sunt”.

(…) “Intr-o seara, Dinu Damaschin m-a dus la “Latin” unde l-a invitat si pe Cristi Tanase si i-a spus acestuia ca sunt virgina si ca ma da pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord si m-a obligat sa merg cu el la Hotel Decebal. Impotriva vointei mele am fost cu acesta la hotel, am inceput sa plang, i-am spus lui Cristi Tanase ca sunt virgina. El a spus ca nu-l intereseaza, dupa care m-a violat.”

Șirul dramelor nu s-a terminat aici, însă drama ei s-a terminat odată cu apariția lui Irinel Columbeanu.

Din dosarul lui Damaschin mai reies și alte aspecte. Surorile Gabor, Ramona și Monica, au spus tot anchetatorilor:

Procurori: „Monica, vândută cu 200 de dolari”

„Partea vătămată Gabor Monica a dat declaraţii în dosarul 391/P/2004 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, din care rezultă următoarele că la vârsta de 16 ani, a fost recrutată prin înşelăciune în vara anului 2003 de către inculpatul Damaschin Dan Constantin, pe care l-a cunoscut sub numele de Dinu Damaschin, şi care i-a promis că îi găseşte o slujbă şi sub contextul acestei promisiuni şi-a asigurat controlul asupra ei prin găzduirea la locuinţa proprie, obţinând acceptul familial prin diferite motivări neadevărate, privind perspectiva unei slujbe pe litoral şi că în acest context prin ulterioare constrângeri cu violenţă fizică şi psihică a încercat să o plaseze către diferiţi clienţi influenţi, cât şi din lumea interlopă a Bacăului şi Bucureşti, şi că circumstanţele de victimizare au fost construite împreună cu acoliţi ai săi, indicând pe numiţii Hasan Ovidiu, Radu Duţă, Cristi Tănase, cel din urmă reuşind să o abuzeze sexual, indicând şi aspectul că urmare acestor circumstanţe consumate Damaschin Constantin a obţinut suma de 200 dolari”, spun procurorii în cererea de arestare preventivă a lui Damaschin şi a doi complici ai săi, către Tribunalul Bacău.

Ramona Gabor a declarat la parchet că știa că sora ei fost vândută succesiv

Monica Gabor le-a mai declarat anchetatorilor că a fost martoră la agresiunile fizice ale lui Damaschin, care îşi lovea victimele.
„Aspectele declarate de către partea vătămată Gabor Monica, a fost confirmate de martora Gabor Ramona, sora acesteia, care a indicat că are cunoştinţă că sora sa a fost vândută, succesiv, în scopul exploatării sexuale, de către sus-numitul (Damaschin-n.r.), că acesta a avut controlul asupra acesteia urmare atât a promisiunii mincinoase privind accesul la cariera de fotomodel, cât şi a exercitării de constrângeri psihice asupra sa. Mai mult decât atât, conform precizărilor martorei, rezultă că şi aceasta a fost ofertată cu promisiunea mincinoasă privind îmbrăţişarea carierei de fotomodel, dar că nu a dat curs acesteia, întrucât inculpatul Damaschin Dan Constantin nu i-a creat impresia unei persoane de încredere dat fiind evenimentele consumate cu sora sa”, au spus anchetatorii.