Monica Gabor, Bianca Drăgușanu și Ema Uta, cele mai fierbinți apariții de Halloween – Imagini incendiare

Monica Gabor, Bianca Drăgușanu și Ema Uta, cele mai fierbinți apariții de Halloween – Imagini incendiare
Costumele de Halloween s-au ridicat și în acest an la așteptările publicului. Sexy din cale afară, divele s-au deghizat în personajele preferate. Iată-le!

Monica Gabor a ales un constum „neortodox” pentru petrecerea de Halloween, părând că a scăpat din lesă, pardon!, din colivia de aur în care se plângea că o ține milionarul Mr. Pink.

Fosta divă de la Bacău a îmbrăcat un costum sexy de asistentă medicală. Cu siguranță nu a reușit să sperie pe nimeni cu această înfățișare, însă la fel de siguri suntem de faptul că a ridicat puțin ritmul cardiac bărbaților.

Bianca Drăgușanu, party în club alături de Bădălău

Blonda a făcut o alegere predictibilă, am putea spune. Bianca a ales să se costumeze în Harley Quinn, un personaj Marvel.

Sexy și rea, dar și puțin sărită de pe fix, Harley Quinn a cucerit inimile copiilor din lumea întreagă. Și, drept dovadă, nu numai!

Alături de Bianca a fost și iubitul ei, Gabi Bădălău, care a ales să participe la tradiții doar cu o mască luminoasă – fără machiaj și fără alte accesorii.

Petrecerea de Halloween la care a participat cuplul Drăgușanu-Bădălău s-a suținut în restaurantul de fițe Kong, adesea frecventat de fostul ei soț, Alex Bodi. Și de fosta-actuala-fosta lui iubită, Ema Uta.

Ema Uta, departe de Bodi

Despărțiți, dar împreună – definița cuplului Alex Bodi și Ema Uta. Cei doi traversează o nouă ceartă și au decis să se despartă – pentru a 8-9 oară, iar Halloweenul i-a prins în anturaje diferite. În timp ce Bodi pare a fi plecat din țară, potrivit postărilor sale de pe Instagram, Uta și-a realizat anuala ședință foto în costum de Halloween.

În trecut a ales Pocahontas, însă anul acesta a dorit să fie Gaia (credem…), adică Mama Natură din Capitanul Planetă (desene foarte populare în anii 90). Sau „Storm” (lb eng. Furtună) din seria X-Man. Nu știm sigur care e personajul pe care l-a interpretat, dar a făcut-o bine. Adică a impresionat.

Îmbrăcată într-un bodysuit negru, elastic, Ema Uta a strălucit în pozele cu care s-a lăudat pe InstaStory.