Monica Gabor, „rapită” de Gaia din Dubai. Ce se mai aude despre Mr. Pink

Monica Gabor, „rapită” de Gaia din Dubai. Ce se mai aude despre Mr. Pink
Despărțirea de Mr. Pink e clară, Monica Gabor e din nou singură și „pe piață”. Ea se află alături de sora ei.

Monica Gabor, „rapită” de Gaia din Dubai, aceasta e știrea momentului. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a apărut într-un restaurant de lux din Dubai, „Gaia”, după despărțirea de Mr. Pink. Vedeta a fost însoțită de Ramona Gabor, sora ei, cea care e stabilită de câțiva ani în cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite.

Monica Gabor este extrem de activă pe Instagram după despărțire. Tot acolo a postat imaginea. În fotografia făcută chiar de sora ei Ramona, Monica ține în mână un pahar de șampanie, iar pe masă are un preparat special din pește.

Seara trecută, Monica Gabor a distribuit pe Instagram și un video în care arată cum se pregătește pentru ieșirea de cină. Poartă o rochie mulată, și accesoriile preferate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

Până în acest punct, Monica Gabor a avut destul de multă treabă pe rețelele sociale. Ea a șters de pe rețelele de socializare toate imaginile cu Mr. Pink și cu fiul acestuia.

Ce se mai aude despre Mr. Pink

Zvonurile despre separarea după 10 ani de relație au izbucnit imediat. Mai mult, aceasta nu s-a întors în America după vacanța petrecută în Grecia, ci în Dubai, împreună cu sora ei.

„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații. Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut, la vremea respectivă, și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, a declarat Paul Mantea, un apropiat al Monicăi și al americanului Mr. Pink, pentru Playtech.

Monica Gabor și miliardarul chinez, Mr. Pink, au avut o relație plină de iubire. Pentru el a plecat în America, unde a avut parte de o viață de vis. Locuiau într-o vilă de 3,5 milioane de dolari și se plimbau doar cu limuzine de lux.

Sursa foto: Instagram

Fata fără cap din Pădurea Trivale. O poveste care dă fiori