Monica Gabor, Mr. Pink și copiii se distrează ori de câte ori au ocazia. Se pare că afaceristul chinez s-a schimbat mult de cât a fost la un pas să fie părăsit de româncă.

Monica Gabor se joacă cu Mr. Pink. I-a luat părtași și pe copii

Monica Gabor a arătat întregii lumi că relația ei cu afaceristul chinez e mai sudată ca niciodată. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat o fotografie în care se distrează ca un copil alături de Mr. Pink, micuțul Anthony și fiica ei, Irina. Aceștia joacă baschet în vila în care locuiesc și se simt extraordinar.

În ultima perioadă, fosta „Scorpie de la Izvorani” a mai postat și alte fotografii din care prietenii din online și-au dat seama că ea și Mr. Pink formează o familie frumoasă. De altfel, Monica a fost cu ceva timp în urmă cu fiul miliardarului și Irina la un festival în SUA, unde fetița a participat în calitate de voluntar. Se pare că atât Monica cât și chinezul au șters cu buretele tot ce a fost urât în trecut și au început o viață nouă.

Irinel Columbeanu a fost infectat cu coronavirus

Și lui Irinel Columbeanu i-a venit inima la loc. În ceea ce-l privește, acesta a fost infectat cu noul coronavirus și internat în spital. Acesta a avut însă mare noroc pentru că  a făcut o formă ușoară și la scurt timp a fost externat și a ajuns acasă. Cu puțin timp înainte de externare, acesta a spus că virusul este foarte pervers și înșelător, dar a avut mare noroc cu profesionalismul medicilor.

Acum a trecut peste tot ce a fost mai greu și se recuperează. „Sunt bine, am ieșit din spital. Nu am nevoie (n.r.- de cineva care să mă ajute). Probabil că da, acum mă voi vaccina”, a declarat Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru Fanatik.

Sursă foto: fanatik, instagram, libertatea