Monica Gabor se reinventează. S-a apucat de sală

Monica Gabor se reinventează. S-a apucat de sală
A fost atât de mult timp ținută în frâu de miliardarul chinez, că acum s-a hotărât să recupereze. Monica Gabor vrea să aibă din nou grijă de imaginea ei.

Monica Gabor vrea să revină la starea de bine de altădată. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a pus pe treabă și a început să le arate tuturor ce poate.

Monica Gabor se reinventează. S-a apucat de sală

A terminat un capitol din viață care nu a fost chiar cel dorit, iar acum a început altul. Monica Gabor poate să facă acum tot ce-i poftește inima și să se comporte așa cum își dorește. În consecință, Moni a început cu schimbările. Și s-a apucat pentru început de sport. Aceasta a făcut o fotografie reușită chiar de la antrenament pe care a postat-o pe contul său de socializare, iar fanii acesteia au fost extrem de încântați.

Ce i-a gătit fiicei sale

Dar asta nu e tot. Monica a început să facă pentru fiica sa tot felul de preparate culinare delicioase și le-a arătat și prietenilor săi din online unul dintre ele. „Am făcut acest fel de mâncare pentru fiica mea”, a comentat Monica la fotografia postată. Ca să știe toată lumea ce fel de mamă este.

De altfel și tatăl, Irinel este extrem de mândru și de Irina și de Monica. „Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină”, a spus acesta, potrivit Fanatik.

De ce s-a despărțit de Mr. Pink

Sursele spun că Moni s-a despărțit de Mr. Pink pentru că nu a mai suportat cum a fost tratată. Ea trăia ca într-o colivie de aur, renunțând la toate plăcerile vieții. Se spune că s-a ajuns până într-acolo încât după ce Irina a ajuns în America, Monica nu a mai avut voie să meargă în România. Mai mult, se aude că fosta soție a lui Columbeanu trebuia să-și dea pe unghii doar cu ojă incoloră și să se întrețină acasă cu creme comandate de pe internet.

Sursă foto: instagram, fanatik