Monica Tatoiu a dat din casă. Ce nu ar mânca niciodată vedeta și de ce

Monica Tatoiu a dat din casă. Ce nu ar mânca niciodată vedeta și de ce
E o femeie fericită și împlinită și se bucură de viață. Dar, deși e încă tânără la 65 de ani, Monica Tatoiu se gândește și la momentul în care va pleca spre altă dimensiune.

Monica Tatoiu e pur și simplu îndrăgostită de vacanțele în străinătate și are și un loc special unde poposește cu soțul său de peste 16 ani.

Monica Tatoiu a dat din casă. Ce nu ar mânca niciodată vedeta și de ce

De când s-a pensionat, Monica Tatoiu și soțul ei se plimbă în toată lumea. Chiar dacă a văzut tot ce se putea, există un loc unde cei doi ajung de peste 16 ani. E vorba de regiunea Saint Francois de Guadeloupe, o locație mult îndrăgită de cei doi. Atât de mult iubește Monica Tatoiu această parte a lumii, încât a decis ca atunci când va pleca la dreapta Domnului, să fie incinerată, iar aici să îi fie împrăștiată cenușa. Pe de altă parte, Monica a mărturisit și de ce nu mănâncă niciodată caracatiță. Motivul invocat de aceasta e inedit: e cel mai deștept animal marin.

„Acolo când merg, eu mă îngraș”

”Sunt îndrăgostită de Guadeloupe. Acolo o să-mi împrăștie mie cenușa. Plec mereu acolo cu Tatoiu, dar deja m-am plictisit doar eu cu el. Acolo când merg, eu mă îngraș. Au o mâncare demențială, e spicy (n.r. iute), peștele e proaspăt. Caracatiță nu mănânc. Este cel mai deștept animal marin. De când am aflat asta, eu nu mai pun gura pe caracatiță”, a povestit Monica Tatoiu la Antena 3.

„Eu colecționez emoții profunde”

Chiar dacă au văzut toată lumea, Monica Tatoiu și soțul ei nu au optat niciodată pentru stațiuni de lux. Chiar și așa, puțini sunt cei care pot suporta financiar asemenea vacanțe. Tatoiu nu e disperată după cumpărăturile de lux, iar cei mai mulți bani îi dă pe activitățile sportive.

„Cazarea o iau pe termen lung și mă costă cam 3000 euro/ lună”

”Google ne-a calculat deplasările în anul 2020. Și am înconjurat pământul de 1,5 ori. Avionul costă în jur de 600-700 euro. Merg cu economy și când pot mă upgradez cu mile. Cazarea o iau pe termen lung și mă costă cam 3000 euro/ lună. Mașina închiriată, 15 euro/zi prin carhire, 3000. Cu mâncarea este la fel ca acasă. Între 50-100 de euro pe zi, dacă mergem la restaurant. Nu mergem în stațiuni de lux.

Sportul este cel mai costisitor. O scufundare cu barca, 2 tancuri, cam 70 euro. Și ski-ul este la fel de scump. Nu mă omor după bijuterii, mașini și haine de firmă. Eu colecționez emoții profunde. Un apus de soare, o curte plină de iguane, 20 de pisici hrănite zilnic.

O plajă numai pentru mine face cât o proprietate de lux. Obiectele nu le iei cu tine în mormânt. Un spirit echilibrat și liber, oamenii frumoși pe care îi întâlnești străbătând lumea îți îmbogățesc spiritul și fac trecerea finală mai ușoară”, a afirmat Monica Tatoiu.

Sursă foto: ciao