Turbulențe la Casa Regală. Motivul incredibil pentru care fosta soție îl susține pe Prințul Andrew în scandalul Epstein, la 25 de ani de la divorț

Turbulențe la Casa Regală. Motivul incredibil pentru care fosta soție îl susține pe Prințul Andrew în scandalul Epstein, la 25 de ani de la divorț
Sarah Ferguson și prințul Andrew au divorțat în urmă cu un sfert de secol. În continuare însă, cei doi au rămas să locuiască împreună, într-unul din palatele familiei regale.

În contextul acuzațiilor de pedofilie, s-a aflat motivul incredibil pentru care Sarah Ferguson îl susține pe Prințul Andrew în scandalul Epstein, la 25 de ani de la divorț. În ciuda faptului că a divorțat oficial din 1996, ducele și ducesa de York au menținut o legătură remarcabil de strânsă, cuplul locuind împreună în Royal Lodge din Windsor, scrie Daily Mail.

Marți, fiul reginei, în vârstă de 61 de ani, a călătorit până la proprietatea monarhului, Balmoral, unde mama sa se află în prezent în vacanță. Se crede că a „fugit” pentru a evita alte încercări de i se livra documente în legătură cu scandalul de agresiune sexuală, potrivit presei britanice.

I s-a alăturat Sarah. Recent, în timpul unei călătorii în Polonia ea a declarat că „divorțul este un lucru, dar inima mea este jurământul meu”. Ea a mai spus că  nunta ei cu prințul Andrew, în 1986, a fost una dintre cele mai bune zile din viața ei.

Sarah Ferguson îl susține pe Prințul Andrew în scandalul Epstein

Sarah Ferguson a declarat că respectă angajamentele pe care și le-a luat în ziua nunții sale cu prințul Andrew. Separat de asta, informațiile din interior susțin că este „absolut convins” că va elimina acuzațiile de viol și agresiune sexuală ale fosei sclave sexual al lui Jeffrey Epstein.

Prințul Andrew trage de timp în dosarul Epstein și se relaxează

Mama prințeselor de York, Eugenie, în vârstă de 31 de ani și Beatrice, în vârstă de 33 de ani, a declarat pentru Polsat News că „angajamentul  luat în ziua nunții îl va respecta mereu”.

„Când îți asumi acest angajament, te hotărăști să te căsătorești cu un prinț – și m-am îndrăgostit de el. El era pilot de elicopter și era și prinț ”, a spus ea.  „Mi-am păstrat angajamentul, indiferent ce a urmat.  Oamenii au spus: „Ai divorțat” … Ei nu știu ce simt eu.  Divorțul este un lucru, dar inima mea este jurământul meu, obligația mea”, declarat Sarah Ferguson.

Ce a căutat  Sarah Ferguson în Polonia

Sarah Ferguson s-a aflat săptămâna trecută în Polonia pentru a inaugura un centru de înfrumusețare, deținut de prietena ei dr. Gabriela Mercik, unde a fost fotografiată tăind o panglică roșie.

Mercik, care este poloneză , conduce o altă clinică pe Harley Street, în centrul Londrei, unde ducesa este clienta ei. Sarah a vizitat Polonia pentru prima dată la începutul anilor 1990. Atunci a creat o organizație caritabilă pentru a ajuta tinerii care sufereau din cauza calității slabe a aerului.

În timpul interviului cu jurnaliștii polonezi, ea a relatat cât de greu e să fii în centrul atenției. „Prințesa Diana și cu mine am experimentat multe, multe, titluri cu adevărat îngrozitoare.  A fost nevoie de multă psihoterapie, suferință mentală, pentru ca eu să vorbesc astăzi cu voi.  Pentru că uneori ajungi să crezi tot ceea ce se spune”, a explicat ducesa.

Prințul Andrew i-a povestit totul mameie sale

Miercuri, ducele a fost văzut la o cabană de pescuit într-o pădure retrasă, la șase mile de Balmoral și se spune că acolo, izolați de lume, au luat un prânz intim, el și mama sa, Regina Elisabeta II.

Amintim că  Andrew nu a răspuns încă public procesului deschis în SUA de fosta sclavă sexuală a Epstein, Virginia Giuffre, care susține că prințul a abuzat-o sexual când avea 17 ani. Ducele i-a negat întotdeauna acuzațiile. Giuffre l-a acuzat pe Andrew că a abuzat-o la conacul lui Epstein din Manhattan, în Londra, precum și la insula sa privată din Caraibe. Citația nu a fost încă trimisă lui Andrew sau avocaților săi, în ciuda „încercărilor multiple”.

 Andrew va trebui să primească personal documente judiciare. Inclusiv o copie a plângerii dnei Guiffre – care a fost depusă la 10 august. În temeiul tratatului de drept internațional al Convenției de la Haga, aceasta e procedura pentru un cetățean străin. Când a fost intentat procesul, echipei sale juridice i s-au acordat 120 de zile pentru a primi actele lui Andrew sau avocații săi ar putea încerca să respingă cazul.  Andrew avea la dispoziție 21 de zile pentru a răspunde odată cu publicarea documentelor.

Conform Legii și regulilor de practică civilă din New York documentele trebuie comunicate tuturor inculpaților în termen de 120 de zile de la depunerea unei plângeri civile în instanță. Acțiunea poate fi apoi respinsă, cu excepția cazului în care reclamantul poate „arăta motive întemeiate pentru întârziere”.  Asta înseamnă că avocații Virginiei Guiffre vor avea la dispoziție timp până pe 8 decembrie pentru a trimite documentele judiciare lui Andrew.

Sursa foto: Hellomagazine