Muzica folk se mută la Dunăre. Va fi festival

Muzica folk se mută la Dunăre. Va fi festival
Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului „Folk la Dunăre” se va desfăşura, între 19 - 20 septembrie, în Grădina de vară Leonard din Galaţi. Evenimentul este organizat de Teatrul Naţional „Nae Leonard” Galaţi.

Potrivit organizatorilor, pe 19 septembrie vor concerta Teodora Tabarcea, Margda Puşkaş & Rareş Suciu şi Daniel Iancu, iar a doua zi de festival, pe 20 septembrie, aduce în faţa publicului artiştii Double M., Omul din Sarmisegetuza, Zoia Alecu şi trupa Fără Zahăr.

„Cu o ureche către trecut şi cu un ochi spre viitor, festivalul Folk la Dunăre sau Danube Folk Festival s-a ţinut de cinci ani, anul acesta ajungând la cea de-a şasea ediţie şi atrăgând sute de spectatori. Muzica folk este una de suflet pentru români, deoarece îmbină armonios vocile puternice, poezia, mesajul şi linia melodică. Publicul de toate vârstele se regăseşte cu uşurinţă în muzica folk şi participă cu totul la spectacol, ceea ce transformă concertele în stări adevărate”, au anunțat organizatorii.


Exclusiv. Andreea Esca dă din casă. E incredibil ce a ajuns să facă mama ei

Absolut uluitoare Raquel Welch, la  80 de ani! Să vedeți cum arată o divă adevărată


Concertele încep la ora 20.00

Preţul biletului întreg este de 54 lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari este de 32,4 lei. Abonamentul pentru ambele zile de festival costă 64,8 lei. Biletele pot fi achiziţionate online accesând link-ul www.blt.ro/folk-la-dunare-editia-vi sau de la casieria teatrului, în intervalul orar afişat pe site-ul www.naeleonard.ro sau pe pagina de Facebook a instituţiei. Participarea la eveniment se va face păstrând regulile de distanțare socială impuse.

Sursa foto: Facebook și Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp