Nea Mărin are din nou probleme de sănătate. Artistul a ajuns la spital. Ce se întâmplă acum cu celebrul dansator

Nea Mărin are din nou probleme de sănătate. Artistul a ajuns la spital. Ce se întâmplă acum cu celebrul dansator
Unul dintre cei mai iubiți artiști este din nou într-o situație neplăcută. A fost nevoie de ajutorul medicilor.

În ultima zi de filmare pentru noul sezon al emisiunii Pofțiti pe la noi, poftiți la târg, lui nea Mărin i s-a făcut rău.

Nea Mărin are din nou probleme de sănătate. Artistul a ajuns la spital. Ce se întâmplă acum cu celebrul dansator

Vedetele prezente s-au speriat, iar totul a fost surprins de camerele de luat vederi. „Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat nea Mărin, conform comunicatului transmis de Antena 1.

Filmări făcute și în Republica Moldova

Show-ul extraordinar al lui Nea Mărin revine pe micul ecran, deși Nea Mărin anunțase că din lipsa fondurilor emisiunea va fi scoasă din grilă. Bucuria a fost imensă nu doar pentru celebrul dansator, dar și pentru toți telespectatorii care îl iubesc. Pentru prima dată, filmările s-au făcut și în Republica Moldova, lângă Orhei și la Cricova. De asemenea, nea Mărin alături de invitații săi au ajuns și la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș.

Cine va munci sub comanda lui nea Mărin

Printre vedetele care vor participa în noul sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi, Poftiți la târg” se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, dar și Cătălin Cazacu, Patrizia și Andreea Antonescu.

„Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promovez tot ce zona lor are mai frumos de oferit”

„Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promovez tot ce zona lor are mai frumos de oferit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare, nici nu am cuvinte!”, a mărturisit artistul.

Recomandarile noastre