Necazurile din familie au lăsat urme: i-a dispărut fundul bombat! O să râdeți, dar schimbarea e dramatică. Foto

Necazurile din familie au lăsat urme: i-a dispărut fundul bombat! O să râdeți, dar schimbarea e dramatică. Foto
Khloe Kardashian era renumită pentru silueta ei pline de curburi amețitoare. Coapsele și posteriorul erau unele dintre cele mai expresive din rândul vedetelor. În prezent, cu inima frântă după scandalul de paternitate cu Tristan Thompson, vedeta e de nerecunoscut.

Silueta pentru care era invidiată Khloe Kardashian este doar o amintire. Ea a fost fotografiată  în Los Angeles cu fiica ei True, marți după-amiază. Felul în care arată nici măcar nu mai amintește de vechea ei formă.

Kardashian a fost lovită recent de un scandal după ce s-a aflat că fostul ei iubit Tristan Thompson a avut un copil în timp ce erau încă împreună, în martie 2021. De atunci, el și-a cerut scuze public vedetei pentru stresul emoțional la care a supus-o din cauza scandalul său de paternitate în care a fost implicat la sfârșitul lunii noiembrie, anul trecut.

Khloe a nimerit în mijlocul unui scandal de infidelitate din partea canadianului de 30 de ani, cu care are un copil. Acesta a mai făcut un copil cu modelul Maralee Nichols, în timp ce era încă partenerul frumoasei Kardashian.

Totuși, Khloe îl urmărește în continuare pe Tristan pe Instagram, iar fostul cuplu are mai mulți embrioni înghețați pentru a oferi un viitor frate pentru True, dacă va fi cazul, scrie Daily Mail.

În prezent, slabă, și fără forme, Khloe Kardashian și-a propus alte rezoluții pentru anul în curs. „Ea vrea ca noul an să fie diferit, să se concentreze pe propria ei fericire. Familia ei știe că va întâlni tipul potrivit când va fi pregătită.  E greu pentru familia ei când ea este supărată.  Ei o iubesc atât de mult.  Khloe este o persoană atât de puternică, totuși.  Ea a trecut deja mai departe după ce a aflat că Tristan așteaptă un alt copil”, a declarat un apropiat al vedetei pentru revista People.

Fostul partener își tot cere scuze în public

Thompson a scris că îi pare „incredibil de rău” pentru Kardashian într-o postare distribuită pe Instagram pe 3 ianuarie “Khloe, nu meriți asta. Nu meriți durerea de inimă și umilința pe care ți le-am provocat, a scris baschetbalistul din NBA pe InstaStory. Nu meriți felul în care te-am tratat de-a lungul anilor. Acțiunile mele cu siguranță nu s-au aliniat cu felul în care te văd.  Am cel mai mare respect și dragoste pentru tine. Indiferent de ceea ce ai putea crede”.

Copilul din flori se numește Kash (lb. eng. „bani”)

Modelul Texan în vârstă de 31 de ani din LA – al cărei fiu, Angelou Kash, s-a născut pe 1 decembrie – a susținut că Tristan i-a oferit inițial 75.000 de dolari pentru a face un avort și să fie discretă în legătură cu aventura lor.

„Astăzi, rezultatele testelor de paternitate arată că am un copil cu Maralee Nichols.  Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele. Acum, că paternitatea a fost stabilită, aștept cu nerăbdare să ne creștem copilul pe cale amiabilă.  Îmi cer scuze sincer tuturor celor pe care i-am rănit sau dezamăgit de-a lungul acestui calvar, atât în ​​public, cât și în privat”, a confirmat Thompson.

Toate acestea însă vor constitui un excelent material pentru noul spin al reality showului familiei Kardashian, The Kardashians, care va avea premiera „în curând” pe Hulu și Disney+.

Sursa foto: Instagram