Neti Sandu a povestit despre cum a traversat cel mai greu moment al vieții. Și astăzi mai suferă

Neti Sandu a povestit despre cum a traversat cel mai greu moment al vieții. Și astăzi mai suferă
O prezență pozitivă și plină de energie, Neti Sandu a avut și momente grele în viață. Chiar dacă nu a lăsat să se vadă acest lucru, vedeta de la PRO TV a suferit mult după ce și-a pierdut mama.

Neti Sandu a recunoscut că relația lor nu a fost una perfectă, pentru că, spune ea, e „greu să mulțumești o mamă perfectă’, scrie viva.ro. Despre cea care i-a dat viață și i-a îndrumat pașii cu multă dragoste, prentatoarea TV are numai cuvinte la superlativ. Pierderea celei mai dragi ființe a fost însă lovitură cruntă pentru ea.

La cei 64 de ani, Neti Sandu este mulțumită că este sănătoasă și spune că anii pe care îi are nu îi simte deloc.

„Este o virtute să îmbătrânești, că ați văzut ce ușor se moare, la orice vârstă. Dacă sunt și sănătoasă și fac și ce-mi place, atunci sunt împlinită”, a mărturisit vedeta.

În ciuda greutăților prin care a trecut, Neti Sandu spune că datorită acestor momente a putut progresa

„Dacă aș fi avut o viață à la carte, atunci probabil nu aș fi progresat deloc. Numai faptul că am avut eșecuri m-a făcut să mă gândesc la ce ar trebui să schimb, ce vrea să mi se spună. Asta m-a interesat mereu. Atunci am mai corectat pe ici, pe colo, m-am mai analizat, am descoperit tot felul de lucruri despre mine, am experimentat tot felul de metode ca să-mi creez o stare bună. Am făcut tot timpul exerciții de dezvoltare personală”, a precizat vedeta TV.

O copilărie fericită

Despre mama sa a povestit că a fost o mamă perfectă, iar relația dintre ele a fost una obișnuită în care fiecare a făcut tot posibilul.

„Ea știa foarte bine care era rolul ei, iar eu știam ce am de făcut. Nu cred că se punea problema că se mai putea face ceva și nu s-a făcut. Eu am făcut tot ce am putut în calitatea mea de copil, iar ea s-a depășit pe ea în a face totul. Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă perfectă”, a explicat Neti Sandu.  Aceasta a povestit că a avut o copilărie fericită, fără griji și și-a amintit cum stătea în curtea plină de flori, de albine care zumzăiau, de pomi și își aștepta viitorul, savurând cafea cu frișcă.

“Tata era foarte emotiv”

Și despre tatăl său, Neti Sandu a avut doar cuvinte de laudă și spune că toate calitățile le-a moștenit de la părintele său.

“Tata era foarte talentat. Toate calitățile de la el le-am moștenit, și eu, și sora mea. Era foarte emotiv, de aceea nu a putut să se manifeste, să-și pună în valoare calitățile, dar a fost un foarte bun transmițător. De fiecare dată când fac câte ceva, îmi dau seama că de acolo am calitatea asta. Sigur că-i regăsesc și pe mama sau pe bunicii mei în mine”, a explicat prezentatoarea TV.

 

Recomandarile noastre