Neti Sandu și cel mai greu moment al vieții ei: părăsită după 10 ani de relație

Neti Sandu și cel mai greu moment al vieții ei: părăsită după 10 ani de relație
A fost cel puțin o zi din viața ei în care Neti Sandu nu a putut decripta astrele. Atunci, în acea zi neagră ar fi aflat că va avea o mare surpriză ce-i va marca viitorul și-i va da viața peste cap.

Pe Neti Sandu o știe toată lumea. Horoscopul ei a început în urmă cu vreo 20 de ani și telespectatorii o iubesc și-i urmăresc intervențiile din fiecare dimineață de la Pro Tv.

Foarte rar a apărut în presă, fiind una dintre vedetele discrete ale noastre. Acum, însă, a ridicat vălul de pe o părticică din viața ei. Într-un interviu acordat colegei sale Andreea Esca, Neti a dezvăluit ce şoc a avut în urmă cu două decenii, când a fost părăsită brusc de iubitul ei.

Vestea rupturii a venit cum nu se poate mai prost pentru Neti, care tocmai începea activitatea la Pro Tv. Comportamentul bărbatului iubit, modul în care a ales să închidă ușa în urma lui, a fost atât de șocant încât Neti a trebuit să apeleze la psihoterapie pentru a depăși perioada și a se vindeca de o „umbră”.

„Am avut o relaţie de 10 ani până când să ajung la Pro TV, dar a plecat. Eu nu am spus nimic, pentru că am zis că omul e liber să facă ce vrea.

A fost înfiorător de greu. Așa a fost începutul la Pro TV. Cu două săptămâni înainte să încep, a plecat după 10 ani de relaţie.

El a invocat că ne purtăm ghinion unul altuia. Și eu de-aia n-am luptat niciun milimetru și nu i-am cerut nicio explicaţie, pentru că eu n-aș fi avut nicio posibilitate să-i dovedesc că nu eu sunt cauza”, mărturisea Neti în interviul de la Europa FM.

Ce s-a întâmplat atunci a bulversat-o tare și i-a rămas foarte bine în memorie, chiar dacă au trecut atâția ani.

Iubitul a golit casa. Vedeta a făcut 5 ani de terapie

 

„În prima zi de emisie a venit, și-a luat toate lucrurile din casă, iar eu când am ajuns de la emisiune și am văzut casa devastată, pur și simplu mi-a venit rău…

Am crezut că au venit hoţii… Eu nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut pentru sufletul meu. Eu am făcut vreo 5 ani de terapie ca să trec peste asta și să mă pot bucura de viaţă.

Mă secase de toate resursele. Ar fi fost bine să am copii, dar mi-a fost frică la vremea aia… N-aș fi vrut să fac un copil fără să fiu căsătorită.

Era o prejudecată de care m-am împiedicat foarte tare. Nu-mi pare rău într-un fel, dar era bine să fi avut un copil. Dar, pe de altă parte, de-abia după ce am făcut terapie, am înţeles ce greșeli aș fi făcut cu el. Dacă aș putea acum să fac și n-ar fi atât de greu fizic, acum aș ști ce să fac cu el. Văd cu totul altfel lucrurile”, și-a deschis sufletul Nei Sandu în interviul acordat Andreei Esca.

Acum, Neti Sandu are 58 de ani, e tot la Pro Tv și poartă aceeași tunsoare ca la debut.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp