Nick Cave, îngenunchiat de durere. I-a mai murit un copil

Nick Cave, îngenunchiat de durere. I-a mai murit un copil
Celebrul artist australian Nick Cave rece prin momente cumplite. El a confirmat, luni, drama familiei sale. „Pot confirma...”, a transmis acesta.

Fiul lui Nick Cave, liderul trupei Bad Seeds, Jethro Lazenby Cave, a murit. Acesta avea 31 de ani. Decesul vine la șapte ani de la moartea fiului adolescent al lui Nick Cave.

Cave, în vârstă de 64 de ani, a confirmat luni decesul fiului său pentru NME într-o declarație: „Cu multă tristețe, pot confirma că fiul meu, Jethro, a murit. Am fi recunoscători pentru intimitatea familiei în acest moment”, a adăugat el. Deocamdată nu a fost dezvăluită cauza morții tânărului de 31 de ani.

Lazenby a activat tot în zona artistică

Lazenby a lucrat ca actor, fotograf și model. El a fost cunoscut în mediul public sub numele de Jethro Cave. Tânărul  nu a fost ocolit de probleme. Amintim că la începutul acestui an, el fusese încarcerat, după ce au apărut informații despre o agresiune asupra mamei sale, Beau Lazenby, eveniment petrecut în Melbourne. Viața lui nu a fost ușoară. Lazenby s-a născut la Melbourne în 1991 și a aflat că muzicianul australian celebru este tatăl său abia când avea opt ani.

Dramele se țin lanț în familia lui Nick Cave

Jethro / Lazenby este al doilea fiu pe care artistul în vârstă de 64 de ani îl pierde în ultima decadă. Celălalt fiu al lui Cave, Arthur, a murit în 2015, după ce a căzut de pe o stâncă în Brighton, Anglia. El avea doar 15 ani atunci. La momentul respectiv, medicul legist a notat că moartea lui Arthur a fost accidentală după ce acesta luase LSD cu puțin timp înainte de deces.

Nick Cave, cântăreț, compozitor, autor, scenarist, compozitor și actor ocazional, mai are doi băieți în viață: actorul Luke, de 30 de ani și Earl în vârstă de 21 de ani, actor și el, cunoscut pentru rolurile sale cinematografice în Days of the Bagnold Summer și True History of the Kelly Gang.

Sursa foto: Instagram