Nicolas Cage, surpins de paparazzi într-o ipostază neașteptată. Femeile i-au luat mințile – Video

Nicolas Cage, surpins de paparazzi într-o ipostază neașteptată. Femeile i-au luat mințile – Video
Anul trecut, Nicolas Cage s-a căsătorit a cincea oară. Tânăra parteneră a devenit astfel mamă vitregă pentru cei doi fii ai celebrului actor, dintre care unul este mai mare decât ea.

În vârstă de 58 de ani, Nicolas Cage a avut mereu o aură de băiat rău care a știut să își trăiască viața la maxim. Căsătoriile sale par un traseu de roller coaster. S-a căsătorit, târziu, la 31 de ani, apoi parcă a vrut să recupereze timpul pierdut. Până să se căsătorească, a avut o relație cu  actrița Christina Fulton, care i-a născut primul său urmaș, Weston Cage (foto), acum în vârstă de 32 de ani.

Prima soție a lui Nicolas Cage a fost Patricia Arquette. S-au căsătorit în aprilie 1995, iar cuplul a divorțat în mai 2001. Un an mai târziu, vedeta s-a cununat cu singura fiică a lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley. Cei doi au organizat o ceremonie secretă în Hawaii, în august 2002, la 25 de ani de la moartea lui Elvis. A fost o căsătorie de scurtă durată, cuplul divorțând doi ani mai târziu.

Nicolas Cage s-a căsătorit cu a treia sa soție, Alice Kim, în iulie 2004, după ce a cunoscut-o în timp ce lucra ca și chelneriță într-un restaurant din Los Angeles. Cuplul a avut un fiu Kal-El, în octombrie 2005. Cei doi au anunțat că s-au despărțit în 2016, după ce a devenit publică povestea extraconjugală a lui Kim, femeia înșelându-l pe Cage cu un barman din Las Vegas.

Asiaticele din viața lui Nicolas Cage

Cage s-a căsătorit cu cosmeticiana Erika Koike pe 23 martie 2019 într-o celebră ceremonie din Las Vegas. Actorul a susținut că era prea beat pentru a înțelege ce face și a depus cererea de anulare a căsătoriei patru zile mai târziu. El a mai susținut că Koike nu i-a spus „natura completă și amploarea relației sale cu o altă persoană”.

Imaginile video din momentul în care cuplul a mers să solicite permisul de căsătorie îl arată pe actor în stare de ebrietate țipând „Ea îmi va lua toți banii” și „Fostul ei este un drogat”, în timp ce Koike putea fi auzită spunând: „Iubitule, nu îți cer să faci asta”.

Ultima căsătorie a lui Nicholas Cage s-a consumat în 2021. El s-a însurat cu o tânără japoneză, Riko Shibata (foto), care are cu 30 de ani mai puțin.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre