Nicole Cherry, cea mai tânără mămică din showbiz. I-a ales deja fetiței numele de botez

Nicole Cherry, cea mai tânără mămică din showbiz. I-a ales deja fetiței numele de botez
E atât de fericită că ar vrea să spună întregii lumi. Nicole Cherry numără zilele până când își va strânge copilul în brațe. Cum se va numi micuța Cireșică.

După multe așteptări, fanii lui Nicole Cherry au aflat ce și-au dorit atât de mult. Cum se va numi cea mai dragă ființă a artistei.

Nicole Cherry, cea mai tânără mămică din showbiz. I-a ales deja fetiței numele de botez

Fanii lui Nicole Cherry sunt pur și simplu în extaz. În cadrul unui interviu pentru revista Viva, cântăreața a vorbit în sfârșit și despre numele pe care-l va purta micuța ce urmează să vină pe lume în decembrie. Nicole a mărturisit că i s-a împlinit cel mai mare vis, acela de a avea o familie și un copil. Pe de altă parte, artista a spus că acest nume l-a ales în urma unui vis.

„Abia aștept să o cunoaștem, să o simțim, să ne bucurăm împreună”

„Suntem foarte aproape de momentul în care ne vom întâlni cu micuța noastră cireșică. Și pot să vă spun că abia aștept să o cunoaștem, să o simțim, să ne bucurăm împreună, să ieșim la plimbare. (…) Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, a mai adăugat Nicole Cherry.

Cine e iubitul lui Nicole Cherry

Nicole și Florin Popa, iubitul ei, sunt împreună de doi ani și par cuplul perfect. Cei doi s-au cunoscut când Nicole avea doar 16 ani, dar în acel moment nu s-a gândit că se poate ajunge atât de departe. Însă cei doi și-au dat seama că nu mai pot trăi unul fără celălalt.

 

„El zice că mereu a avut ochi pentru mine și că i-a plăcut să mă urmărească”

Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el va fi prietenul meu. Îl cunoștea pe tata și, cumva, mă știa și pe mine. Noi parcă ne știm dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochi pentru mine și că i-a plăcut să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă, câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a mărturisit Nicole Cherry, cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram