Nikita, după ce a fost tăiată de fostul iubit: Coșmarul nu s-a terminat

Nikita, după ce a fost tăiată de fostul iubit: Coșmarul nu s-a terminat
Cu doar câteva zile în urmă, celebra Nikita de România a ajuns la spital după ce a fost atacată în plină stradă de fostul iubit.

Nikita de România a trecut printr-o situație îngrozitoare care a speriat-o îngrozitor.

Nikita rupe tăcerea după ce a fost tăiată de fostul iubit. Coșmarul nu s-a terminat

La puțin timp după ce fostul iubit a băgat-o în spital, Nikita a dat primele declarații. Fosta vedetă a României care trăiește de mulți ani în Spania spune că a fost atacată pe străzile din Malaga, iar cel care este tatăl uneia dintre fetițele sale a acționat foarte repede. Din acest motiv, Nikita nu a putut să reacționeze absolut deloc, pentru că a fost luată prin surprindere.

Cei doi nu au rămas în relații bune după ce s-au despărțit

Nikita spune că ea și fostul partener de viață nu au rămas deloc în relații bune după ce au ales să meargă pe drumuri diferite. De ce a reacționat bărbatul astfel? Nikita spune că e posibil ca în acele momente să fi fost sub influența drogurilor. Pe de altă parte, ea susține că l-ar fi supărat foarte rău faptul că judecătorii au decis ca fiica lor să rămână cu ea, iar bărbatul n-a suportat acest lucru.

„Cred că era puțin drogat. Nu suntem în relații bune după ce ne-am despărțit”

”Nu știu care a fost cauza sau ce a gândit el, dar știu că ziua în amiaza mare, m-a luat pe sus și a încercat să-mi arate ce mare și tare e el! Cred că era puțin drogat. Nu suntem în relații bune după ce ne-am despărțit! Am reușit să-mi păstrez fata în fața instanței din Spania și asta cred că nu i-a convenit deloc.”, a declarat Nikita, potrivit Playtech.

Gelozia i-a luat mințile

Dar ar mai exista un motiv, susține blonda. Ea se iubește acum cu un alt bărbat, iar fostul iubit se pare că a fost extrem de gelos. “Cred că și gelozia a jucat un rol. El mă tot amenință, de ceva vreme, că știe de povestea mea cu un băiat de-al locului, de aici”, a mai povestit vedeta.