Nimicurile vizionarului Apple, scoase la vânzare. Obiectele uzate costă o avere

Nimicurile vizionarului Apple, scoase la vânzare. Obiectele uzate costă o avere
A fost considerat un geniu creativ și vizionar, iar când a trecut la cele veșnice, toată omenire a fost marcată. Mulți au spus și că odată cu pierderea lui Steve Jobs, a plecat un bun prieten și un mentor.

După 11 ani de la moartea lui Steve Jobs, obiectul de care nu se despărțea niciodată, a fost scos la licitație și vândut pentru un preț record. E vorba de papucii acestuia de care, nu se despărțea niciodată.

Colecționarii s-au bătut pe papucii preferați ai vizionarului Apple, scoși la licitație. Iată care a fost motivul

De ce colecționarii s-au bătut pe ei? Pentru că încă păstrează amprentele picioarelor acestuia, susține The Guardian. Potrivit informațiilor, papucii sunt de la firma Birkenstocks și au fost purtați de fondatorul Apple timp de zece ani, între 1970-1980.

„Pluta și iuta, din care sunt făcute sandalele, păstrează amprenta picioarelor lui Steve Jobs, care a fost modelată după ani de utilizare. Steve Jobs a purtat aceste sandale în multe momente esențiale din istoria Apple”, se arată în descrierea de pe site-ul de licitație.

Papucii erau uniforma lui

O fostă iubită a lui Steve Jobs a mărturisit într-un interviu din anul 2018 că acesta obișnuia să încalțe papucii chiar și iarna. „Papucii făceau parte din partea lui simplă.

Erau uniforma lui. Lucrul grozav la o uniformă este că nu trebuie să-ți faci griji cu ce să porți dimineața”, a mărturisit spunea Chrisann Brennan.

Ciudățeniile lui Steve Jobs

Despre Steve Jobs s-a știut că a încercat mereu să fie altfel decât cei din jurul său. Încă din copilărie, el a optat doar pentru fructe și legume pe care de cele mai multe ori le consuma crude. Nimic ieșit din comun, însă avea momente în care prefera să se înfometeze. „După o săptămână începi să te simți fantastic.

Ai energie mai multă, pentru că nu mai trebuie să digeri atâta mâncare. Eu mă simțeam atât de bine, încât am ieșit la plimbare de câteva ori prin San Francisco”, a mărturisit Steve. Dar a avut în perioada liceului un obicei care i-ar fi afectat sănătatea. Sursele spun că Steve a fost în acele vremuri un consumator înrăit de marijuana și refuza să doarmă doar ca să vadă ce simte.