Nu a stat mult pe gânduri și, la fel ca sora ei mai mare, Noah Cyrus calcă pe urmele surorii sale mai mari. Se dezbracă și ea cu nonșalanță. Motto-ul ei: „feel the rain on your skin”. Nu e de mirare că o urmăresc peste 6 milioane de fani. Noah își arată corpul în video-urile și proiectele ei artistice. Iar fanii din întreaga lume sunt în extaz la fiecare apariție.

Familia Cyrus e una dintre cele mai cunoscute de la Hollywood. Tatăl, Billy Ray Cyrus a cunoscut succesul în lumea showbiz-ului din SUA la începutul anilor 1990, drept cântăreț country. Fiicele sale i-au călcat pe urme. Lansată de Disney, Miley Cyrus a devenit una dintre cele mai cunoscute și controversate vedete din noua generație. Tânăra a cunoscut inițial succesul cu serialul Hannah Montana. Urmarea a fost firească. Cariera ei muzicală e un real succes.

Dar și Noah Cyrus calcă pe urmele surorii sale mai mari, Miley. Născută pe 8 ianuarie în urmă cu 21 de ani, aceasta a ajuns și ea în lumina reflectoarelor. Noah a apărut și ea mai întâi în producțiile Hannah Montana, apoi a urmat o carieră muzicală.

Noah Cyrus calcă pe urmele surorii sale

În 2018 a devenit cu adevărat celebră, dar nu pentru vreo piesă, ci pentru relația tumultoasă cu artistul Lil Xan. Au fost doar câteva luni împreună, dar suficiente pentru a câștiga notorietate. Dincolo de controverse, Noah se dovedește foarte talentată. În 2017, revista Time a catalogat-o drept una dintre cele mai influente adolescente din lume. Anul trecut a fost nominalizată și în categoria Cel Mai Bun Nou Artist la cea de-a 63-a ediție a Premiilor Grammy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by feel the rain on your skin (@noahcyrus)

După nominalizare, tânăra a publicat un video în care plânge de fericire. „Sunt o artistă nominalizată la Premiile Grammy! Nu mă pot opri din plâns după ce m-am trezit și mi s-a spus că am fost nominalizată în categoria Cel mai bun artist nou. E o onoare atât de mare și sunt complet șocată. Vă mulțumesc din toată inima. Efectiv nu-mi vine să cred. Sunt extrem de recunoscătoare și plină de iubire”, a mărturisit aceasta.

Primul ei single a fost lansat în anul 2018, un duet cu artista MO – Good Cry. Anul trecut, Noah și-a lansat al doilea album, The End of Everything. Promovarea însă a fost cea care a atras cu adevărat atenția. Artista apare topless într-o cadă.

Noah nu se sfiește să își arate corpul în video-urile și proiectele ei artistice.

Sursa foto: Instagram

Smiley cu fetele lui. Așa ceva n-ați mai văzut!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp