Noah Cyrus calcă pe urmele surorii sale mai mari, Miley. Dezbrăcată

Noah Cyrus calcă pe urmele surorii sale mai mari, Miley. Dezbrăcată
Știați, probabil, că fosta vedetă Disney, Miley Cyrus provine din una dintre cele mai cunoscute familii de la Hollywood. Însă puțini știu cum arată sora ei mai mică.

Nu a stat mult pe gânduri și, la fel ca sora ei mai mare, Noah Cyrus calcă pe urmele surorii sale mai mari. Se dezbracă și ea cu nonșalanță. Motto-ul ei: „feel the rain on your skin”. Nu e de mirare că o urmăresc peste 6 milioane de fani. Noah își arată corpul în video-urile și proiectele ei artistice. Iar fanii din întreaga lume sunt în extaz la fiecare apariție.

Familia Cyrus e una dintre cele mai cunoscute de la Hollywood. Tatăl, Billy Ray Cyrus a cunoscut succesul în lumea showbiz-ului din SUA la începutul anilor 1990, drept cântăreț country. Fiicele sale i-au călcat pe urme. Lansată de Disney, Miley Cyrus a devenit una dintre cele mai cunoscute și controversate vedete din noua generație. Tânăra a cunoscut inițial succesul cu serialul Hannah Montana. Urmarea a fost firească. Cariera ei muzicală e un real succes.

Dar și Noah Cyrus calcă pe urmele surorii sale mai mari, Miley. Născută pe 8 ianuarie în urmă cu 21 de ani, aceasta a ajuns și ea în lumina reflectoarelor. Noah a apărut și ea mai întâi în producțiile Hannah Montana, apoi a urmat o carieră muzicală.

Noah Cyrus calcă pe urmele surorii sale

În 2018 a devenit cu adevărat celebră, dar nu pentru vreo piesă, ci pentru relația tumultoasă cu artistul Lil Xan. Au fost doar câteva luni împreună, dar suficiente pentru a câștiga notorietate. Dincolo de controverse, Noah se dovedește foarte talentată. În 2017, revista Time a catalogat-o drept una dintre cele mai influente adolescente din lume. Anul trecut a fost nominalizată și în categoria Cel Mai Bun Nou Artist la cea de-a 63-a ediție a Premiilor Grammy.

După nominalizare, tânăra a publicat un video în care plânge de fericire. „Sunt o artistă nominalizată la Premiile Grammy! Nu mă pot opri din plâns după ce m-am trezit și mi s-a spus că am fost nominalizată în categoria Cel mai bun artist nou. E o onoare atât de mare și sunt complet șocată. Vă mulțumesc din toată inima. Efectiv nu-mi vine să cred. Sunt extrem de recunoscătoare și plină de iubire”, a mărturisit aceasta.

Primul ei single a fost lansat în anul 2018, un duet cu artista MO – Good Cry. Anul trecut, Noah și-a lansat al doilea album, The End of Everything. Promovarea însă a fost cea care a atras cu adevărat atenția. Artista apare topless într-o cadă.

Noah nu se sfiește să își arate corpul în video-urile și proiectele ei artistice.

Sursa foto: Instagram

Smiley cu fetele lui. Așa ceva n-ați mai văzut!