Noi explicații despre decizia Deliei de a nu mai participa la iUmor. Artista a luat o decizie finală!

Noi explicații despre decizia Deliei de a nu mai participa la iUmor. Artista a luat o decizie finală!
Problemele se acutizează la iUmor. După ce Bendeac a plecat fără se uite înapoi, acum s-a supărat și Delia.

Cântăreața a postat recent un mesaj pe contul său de socializare, care i-a pus pe gânduri pe fani, dar și telespectatorii emisiunii. Va părăsi și Delia platoul definitiv?

Celebra artistă s-a arătat foarte nervoasă și a mărturisit că nu va mai accepta să participe la nici un fel de roast. Ea a motivat că orice glumă făcută pe seama altor persoane are un impact emoțional puternic asupra ei. Imediat toată lumea s-a gândit că-i va călca pe urme lui Mihai Bendeac și va părăsi emisiunea.

„Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul”.

„Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag”

„Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea.

„Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc”

Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive.

Este posibil să le percep gresit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu va faceți griji pentru mine. Este doar un sentiment pe care am simțit să-l împărtășesc”, a scris Delia pe Instagram.

Soțul Deliei lămurește problema

Contactat de jurnaliști, Răzvan Munteanu a lămurit totul și i-a liniștit pe fani și producătorii emisiunii, afirmând că va rămâne în juriu, însă nu va mai sta la masa juriului atunci când vor avea loc roast-uri. Va proceda ca și Cheloo, care se ridică și pleacă atunci când se cântă manele.

„Nu-i plac roast-urile. Și cred că nu numai ei, ci majorității. Și cei care face stand-up au declarat asta. Asta nu înseamnă că pleacă. Ci se poate traduce prin . Există soluții de genul ăsta, cum și Cheloo pleacă atunci când nu-i place ceva. Bănuiesc că dacă nu-i va plăcea ceva, va pleca și se va întoarce.

„Eu am discutat cu ea, nouă nu ne place”

Dacă voia să nu mai continue, spunea direct. Își asuma. Dar ea e deja de zece ani acolo. Referirea e doar la roast. Eu am mai discutat cu ea, nouă nu ne place. La roast-uri se înjură, iar dacă nu-s făcute cum trebuie, sunt mai mult jigniri decât glume. Și atunci nu participi. Cum și Cheloo a zis, dacă se cântă manele, eu nu particip. Și cred că a ieșit de vreo 20 de ori până acum”, a spus Răzvan Munteanu pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre