Noua concurentă de la ”Bravo, ai stil!” e războinică! Oare cu ea mai au curaj divele să se certe?

Noua concurentă de la ”Bravo, ai stil!” e războinică! Oare cu ea mai au curaj divele să se certe?
Surprize peste surprize la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Cine este vedeta care vrea să-și demonstreze valoarea.

Concurenți, telespectatori și jurați, toți sunt curioși să știe ce urmează să se întâmple la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Mellina, o altă celebritate care vrea să-i convingă pe jurații de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Locul Ioanei Filimon, eliminată pentru că nu a respectat regulamentul a fost luat de o altă frumusețe, care va încerca să le demonstreze juraților că… are stil. Este vorba de Mellina, o tânără familiarizată cu camerele de luat vederi, pentru că a luptat din greu la ”Survivor”, în echipa Războinicilor, și care a intrat în emisiune cu drepturi depline. Bruneta a trăit un moment plin de emoții și consideră că această emisiune este o adevărată provocare.

E convinsă că va putea face față cu brio și știe că toți cei care o iubesc îi vor fi alături. Mellina e conștientă însă că show-ul îi va testa limitele, dar e obișnuită cu adrenalina și e pusă pe fapte mari. Așa că așteaptă să se remarce prin ținute spectaculoase, care să o pună în valoare.

Ce probleme de sănătate a avut după ce a plecat de la Survivor

La scurt timp după ce a părăsit competiția Survivor România 2021, Melinna a avut probleme de sănătate și s-a și îngrășat.  ”De la tot confortul ajungi la zero confort, la baza piramidei efectiv. Din punct de vedere psihologic a fost foarte greu. Nu mai știi cum arată oamenii, nici nu îu mai visezi. Ne era teamă că nu o să avem ce mânca a doua zi. (…) .

Eu am vrut să merg la Survivor pentru că am iubit traseele. Dacă aveam mâncare mai stăteam. Copilăria m-a ajutat foarte mult să reuşesc în acest concurs. La un moment dat nu mai aveam resurse, eram izolată, faptul că ştiam că mâncarea e atât de puţină. M-am apropiat de Dumnezeu, am început să mă cunosc pe mine.

E o nebunie ce se întâmplă acolo, e greu să exprim în cuvinte duritatea experienţei. Plecarea a fost o fericire pentru că am putut să merg acasă, la familie”, a spus Mellina după experiența de la Survivor.

Sursă foto: playtech